1 1577 Uzman Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.238 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 2.771 15 Mart 2024 #11 Yonga dedi: Konsolda Fortnite da var ve çok oynanıyor biliyorsundur diye düşünüyorum Öyle bir çekerler ki Genişletmek için tıkla... 5v5 FPS'den bahsediyorum. Fortnite bam başka bir tür. Fortnite oyuncuları gelir mi bilmem ama Call of Duty ve R6S'i çekmeleri imkansıza yakın.
Yonga dedi: Konsolda Fortnite da var ve çok oynanıyor biliyorsundur diye düşünüyorum Öyle bir çekerler ki Genişletmek için tıkla... 5v5 FPS'den bahsediyorum. Fortnite bam başka bir tür. Fortnite oyuncuları gelir mi bilmem ama Call of Duty ve R6S'i çekmeleri imkansıza yakın.
KS KS Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 15 Mart 2024 #12 1577 dedi: 5v5 FPS'den bahsediyorum. Fortnite bam başka bir tür. Fortnite oyuncuları gelir mi bilmem ama Call of Duty ve R6S'i çekmeleri imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Call of Duty'de de var 5v5 yahu niye gelmesin. Hatta R6 CoD'a daha yakın
1577 dedi: 5v5 FPS'den bahsediyorum. Fortnite bam başka bir tür. Fortnite oyuncuları gelir mi bilmem ama Call of Duty ve R6S'i çekmeleri imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Call of Duty'de de var 5v5 yahu niye gelmesin. Hatta R6 CoD'a daha yakın
1 1577 Uzman Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.238 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 2.771 15 Mart 2024 #13 Yonga dedi: Call of Duty'de de var 5v5 yahu niye gelmesin. Hatta R6 CoD'a daha yakın Genişletmek için tıkla... Siz dediğimi anlamıyorsunuz galiba? Ben Riot, Valorant'ı konsola çıkardıktan sonra bu oyunların kitlesini kendisine çekemez demeye çalışıyorum.
Yonga dedi: Call of Duty'de de var 5v5 yahu niye gelmesin. Hatta R6 CoD'a daha yakın Genişletmek için tıkla... Siz dediğimi anlamıyorsunuz galiba? Ben Riot, Valorant'ı konsola çıkardıktan sonra bu oyunların kitlesini kendisine çekemez demeye çalışıyorum.
KS KS Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 15 Mart 2024 #14 1577 dedi: Siz dediğimi anlamıyorsunuz galiba? Ben Riot, Valorant'ı konsola çıkardıktan sonra bu oyunların kitlesini kendisine çekemez demeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlatamadığınız için olabilir hocam. 5v5 FPS dediğinizde ne anlamam lazım Neyse göreceğiz. Ben de şahsen konsolda oynamazdım.
1577 dedi: Siz dediğimi anlamıyorsunuz galiba? Ben Riot, Valorant'ı konsola çıkardıktan sonra bu oyunların kitlesini kendisine çekemez demeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlatamadığınız için olabilir hocam. 5v5 FPS dediğinizde ne anlamam lazım Neyse göreceğiz. Ben de şahsen konsolda oynamazdım.
M Masso Başarılı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 48 Beğeniler 41 15 Mart 2024 #15 Belirli bir oyundan kitle çekmesine gerek yok. Konsol kullananlar bilgisayardan daha fazla zaten. Konsola sonradan gelipte tutmayan PC oyunu yok. Her türlü oynanacaktır.
Belirli bir oyundan kitle çekmesine gerek yok. Konsol kullananlar bilgisayardan daha fazla zaten. Konsola sonradan gelipte tutmayan PC oyunu yok. Her türlü oynanacaktır.