S C O

Uzman
Makaleler
1
Herkese merhaba arkadaşlar,

Küçük bir sorunum var. Bu durum sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama Valorant'ı normal şekilde başlatamıyorum. Oyuna tıkladığımda açılmıyor; mutlaka gizli simgeler kısmından Riot Client'a girip tüm oyunlar → oyna dedikten sonra açılıyor.

Oyunu silip yeniden yükledim ama maalesef sorun devam ediyor. Bu durumu yaşayan ya da çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Küçük bir sorunum var. Bu durum sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama Valorant'ı normal şekilde başlatamıyorum. Oyuna tıkladığımda açılmıyor; mutlaka gizli simgeler kısmından Riot Client'a girip tüm oyunlar → oyna dedikten sonra açılıyor.

Oyunu silip yeniden yükledim ama maalesef sorun devam ediyor. Bu durumu yaşayan ya da çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Bug var oyunda. Cogu kiside boyle, iciniz dert etmesin.

Masaüstündeki kısayol sorunlu olabilir. Onu silip bir daha ekleyin. Yönetici olarak da çalıştırmayı deneyin. Vanguard da olabilir, emin değilim.
Bug var hocam, duzeltmediler gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu genel bir sorun bu arada. Ara sira bende de oluyor. Bizden kaynaklanan bir durum yok icin rahat olsun. Bazen aciliyor bazen client üzerinden aciliyor ama en azından hic acilmiyor degil yani ona sükredelim.