ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.148 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 14 Mart 2026 #1 Öncelikle selam hocalarım. Daha önce de yaşamıştım bu problemi. Neden kaynaklı olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. Videoda da görüldüğü gibi Alt Tab atınca düzeliyor. Bir anda oluyor ve bir anda gidiyor. Ve sanırsam sadece Valorant'ta yaşadım bu sorunu. Ekran kartı sürücüm de bu.
Öncelikle selam hocalarım. Daha önce de yaşamıştım bu problemi. Neden kaynaklı olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. Videoda da görüldüğü gibi Alt Tab atınca düzeliyor. Bir anda oluyor ve bir anda gidiyor. Ve sanırsam sadece Valorant'ta yaşadım bu sorunu. Ekran kartı sürücüm de bu.
Remus Lupin Yetkin Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 510 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 14 Mart 2026 #2 Aynısı bende de oluyor ve hala çözüm bulamadım. Şu anlık tek çözüm Alt Tab atmak gibi duruyor. Artı 0 Eksi
KS KS ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.148 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 14 Mart 2026 #3 Remus Lupin dedi: Aynısı bende de oluyor ve hala çözüm bulamadım. Şu anlık tek çözüm Alt Tab atmak gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ilginc. Sag olun hocam. Artı 0 Eksi
Remus Lupin dedi: Aynısı bende de oluyor ve hala çözüm bulamadım. Şu anlık tek çözüm Alt Tab atmak gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ilginc. Sag olun hocam.