Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valorant oynarken REFERENCE_BY_POINTER (18) mavi ekran hatası
İlk dosyayı inceledim diğerlerini bir türlü Windbg üzerinde açamadım ne hikmetse. Sorun vgc.exe (Riot Vanguard) kendini düzgün başlatamamış gibi duruyor. Riot Vanguard'ı kaldırıp tekrar kurulmasını sağlayalım. Bakalım yine verecek mi?
O zaman artık benim dediğim ilk yönteme geri dönelim bence. Aşağıdaki adımları tek tek uygula ve konuya dönüş yap.
1. Bir Sistem Geri Yükleme noktası oluştur veya sistem sürücünün disk görüntüsünü al [Disk klonlama mantığı] (Acronis, Macrium Reflect gibi uygulamalar). Sürücü Doğrulayıcı'nın önyükleme sırasında bir sürücüyü mavi ekrana düşürmesi mümkündür (bazı sürücüler önyükleme sırasında yüklenir). Böyle bir durumda önyükleme-BSOD döngüsüne takılırsın.
Önyükleme-BSOD döngüsüne girersen, Windows yükleme medyasını önyüklersin ve bunu kullanarak sistem geri yüklemeyi çalıştırırsın ve...
Eğer ki sistem açılırken mavi ekrana düşmüyorsa doğrulayıcıyı kapatmadan -48 saat- boyunca açık şekildeyken oyuna girmeye veya bilgisayarı kullanmaya devam etsin. Hata yakalarsa ve mesajdaki hata kodlarından birini görürse dosyayı direkt bizimle paylaşsın. Herhangi bir hata alınmazsa konu farklı noktadan devam edecek.