Çözüldü Valorant "VAN9003" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bemydoctor

Gelişen
Yeni bir sistem topladim X870 Gigabyte anakart ancak BIOS'u pek anlamıyorum.

Boyle bir hata kodu veriyor Valorant oynar iken. Yardimci olmak isteyen herkese teşekkürler.

Ayrica su bilgiyi eklemem gerekirse CSM Disabled ve Secure Boot Enabled TPM 2.0 Activated. Halihazirda!

Son düzenleme:
Çözüm

Anlıyorum sadece birden fazla görüntü yüklemeye çalışmıştım. Ancak 1'den fazlasi yüklenemedi.

Tekrar deniyorum.

Soyle yaptim: Secure Boot diye arama seceneginde arattigimda Secure Boot mode diye bir ayar daha goruntuledim. Bunu da aktiflestirince Secure Boot da aktifti zaten, şu an sorun cozuldu. X870 eagle kullanicisi var ise Search'den arama yapsin ~ saglicakla kalin teşekkürler ilginiz icin.

Anakartta BIOS'a gir Secure Boot açık değilse aç TPM ayarına falan bak onlardan dolayı hata alıyorsun.

Secure Boot kapalı. BIOS'ta Secure Boot modunu değiştirin (Custom > Standard). Mod değiştirme yoksa Restore Keys deyin.

Oncelikle Secure Boot acik ve Standart ta bahsettiginiz ayarda. Ancak sistemde veya oyunlarda bende Secure Boot aktif edilmesi gerekir diye hata aldigim icin isterseniz BIOS'tan erkan goruntusu paylasayim. Soyledigimden farkli bir şey yok. Ya da sizin soylediginizden.

Sanırım görseldeki ayarları doğru ve istenilen şekilde yaptığım net görünüyor. @Recep Baltaş.
İ

Dosya Ekleri

• IMG_20250326_090612_148.webp
    1,9 MB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:

Anlıyorum sadece birden fazla görüntü yüklemeye çalışmıştım. Ancak 1'den fazlasi yüklenemedi.

Tekrar deniyorum.

Soyle yaptim: Secure Boot diye arama seceneginde arattigimda Secure Boot mode diye bir ayar daha goruntuledim. Bunu da aktiflestirince Secure Boot da aktifti zaten, şu an sorun cozuldu. X870 eagle kullanicisi var ise Search'den arama yapsin ~ saglicakla kalin teşekkürler ilginiz icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…