Valorant'ta ekran kenarlarında siyah bar olmadan nasıl 4:3 çözünürlük yapılır?

cansxxr

Yetkin
CS'ye alışkanlıktan dolayı 4.3 yapmak istiyorum Valorant'i ama Black barsiz. Fakat NVIDIA Denetim Masası'ndan görüntüyu değiştirince ekrannin kenarları siyah oluyor cozemedimde neden olur bu sorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla kısmından tam ekran seçeneğini işaretledin mi?

Evet işaretli ama gene de böyle oluyor. Sadece sağ-sol da değil, üst-alt ta da cikiyor.
İlk başta görsellini koyduğun kısımda 1920x1080'i seçip oyun içi çözünürlüğü düşürmeyi denedin mi?

İlk başta görsellini koyduğun kısımda 1920x1080'i seçip oyun içi çözünürlüğü düşürmeyi denedin mi?

Geniş ekran yapmak için NVIDIA denetimden yapmak gerekiyor. Oyun içi değiştirince normal oluyor veya Windows'tan degisince.

Görüntü yöntemini letterbox yerine doldur yapın oyun içinden.

Görüntü yöntemini letterbox yerine doldur yapın oyun içinden.

Hocam oyun acikken de kapalıyken de sorun oluyor. Senin dediğin ayarı denedim ama zaten oyunluk bir sorun degil. NVIDIA'dan yapınca böyle oluyor onu çözmeye çalışıyorum.

Geniş ekran yapmak için NVIDIA denetimden yapmak gerekiyor. Oyun içi değiştirince normal oluyor veya Windows'tan degisince.
Şu an aklıma sorunu çözebileceğini düşündüğüm tek fikir ölçeklendirme ayarı geliyor. Diğer forumda da birisi böyle çözmüş problemi, bunu dene istiyorsan:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241114_182354_com.android.chrome~2.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 348
Şu an aklıma sorunu çözebileceğini düşündüğüm tek fikir ölçeklendirme ayarı geliyor. Diğer forumda da birisi böyle çözmüş problemi, bunu dene istiyorsan:

Genel PnP monitör değil de ekranlarda olan monitörü devre dışı bıraktım öyle denedim onda da aynısı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…