Valorant'ta ortalama 400-450 FPS iyi mi?

Troll konu mu açtın? Çok iyi FPS alıyorsun.

Troll konu mu açtın? Çok iyi FPS alıyorsun.

Hocam bu sisteme göre 200-250 FPS'e düşmesi normal mi sizce? Bir düşünün bakalım.

Bursada oturuyorum. Sorun fandan mı kaynaklanıyor derseniz?

Kule tipi olarak ne önerirsiniz?

Bursa'da oturuyorum. Sorun fandan mı kaynaklanıyor derseniz?
Hocam fandan dolayıdır diye düşünüyorum. Yaz ayındayız zaten Valorant'ta işlemci tabanlı oyun olduğundan fandan kaynaklanıyor diyebiliriz. Kule tipi soğutucu almanız iyi olur.

Attığınız soğutucu kasama uygun mudur? Fiyat çok önemli değil. Uzun ömürlü, parasına değer bir soğutucu olsa güzel olur.

Attığınız soğutucu kasama uygun mudur? Fiyat çok önemli değil. Uzun ömürlü, parasına değer bir soğutucu olsa güzel olur.

İkinci elde Noctua nh D15S'in sıfır kapalı kutu olanları 1700 liraya falan satılıyor. Tek fan olarak kullanabilirsiniz veya üstündeki fandan ikinci bir tane alıp çift fana çevirebilirsiniz. Kutu içeriğinde 2.fan için metal zımbırtı vardı. İkinci ele hiç bulaşmayayım derseniz peerles assasin alın geçin.

Attığınız soğutucu kasama uygun mudur?

Kasanın modeli neydi? Ölçülerine bir bakalım.

Thermaltake S200 TG.

Aynı fiyata ARGB olanı var.

Ben zamanında kendime PA120SE ARGB almıştım ama şimdiki aklım olsaydı bahsettiğim Noctua modelini alırdım mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…