Valorant'ta satın alınan hesabın donanım banı yeme riski var mı?

Winner

Bilgin
Hata edip Valorant hesabı aldım. Önceden hile açılmışsa donanım banı yeme riski var mı? E-posta falan benim üzerime.

Var ancak şimdiye kadar ban yemediyse bence yemez. Gerçi ne zaman aldın? Ayrıca hesap satışı yasak. Ve hesabı geri almak çocuk oyuncağı olur, umarım iyi
niyetlidir.

Var ancak şimdiye kadar ban yemediyse bence yemez. Gerçi ne zaman aldın? Ayrıca hesap satışı yasak. Ve hesabı geri almak çocuk oyuncağı olur, umarım iyi
niyetlidir.
Az önce aldım test amaçlı başka PC'de denedim bir sorun yoktu. Ban dalgası falan olursa diye sormuştum.

Az önce aldım test amaçlı başka PC'de denedim bir sorun yoktu. Ban dalgası falan olursa diye sormuştum.
Hesap smurf hesap mı? Öyleyse geçmiş olsun. Çünkü genelde botla kasılıp ban yiyor 1 haftaya.

Girdiğin hesap yüzünden senin bilgisayarın HWID ban yemez. Hesabın kilitlenmesine neden olan faaliyet hangi bilgisayarda yapıldıysa sadece o HWID ban yer.

Hayır, plat hesap.
Yine de risk var. Botla kasılmış, hileyle kasılmış olabilir. Bazıları ciddi hile yapıp pahalı hile alıp anakartı başka PC'ye bağlayıp hile açıyor, onlarca hesabı kasıyor. Sonra satıyor, kar ediyor. Ama kesin değil, iyi niyetlidir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…