Kutuya gitmiş mermi. Replay sistemiyle oyunda senin gördüğün aynı olmuyor. Ping farkı var. Bunu çoğu oyunda yaşarsın. Ama oyun bozuk mu? Evet, bozuk. Son zamanlarda çok fazla saçma bug çıkıyor.
Tüm girdiler sunucu üzerinde gerçekleşiyor. Sen vurduğunu görüyor olabilirsin ancak rakibinin aygıtındaki ve sunucudaki değerler uyuşmazsa lag olup vurduğun hedef kayabilir.
Kutuya gitmiş mermi. Replay sistemiyle oyunda senin gördüğün aynı olmuyor. Ping farkı var. Bunu çoğu oyunda yaşarsın. Ama oyun bozuk mu? Evet, bozuk. Son zamanlarda çok fazla saçma bug çıkıyor.
Diyorum ya, sen öyle görsen bile ping farkından dolayı vurmamışsın olarak geçer. @THE KEROXEA'nın dediği gibi, olaylar client'tan sunucuya gidip orada işlendiğinden dolayı senin ne gördüğün önemli olmuyor. Ve mermi izleri çoğu zaman doğru gitmiyor. Ulti efekti oyuncunun içinden geçmiş gibi gözüküyor fakat mermi kutuda.
Diyorum ya, sen öyle görsen bile ping farkından dolayı vurmamışsın olarak geçer. @THE KEROXEA'nın dediği gibi, olaylar Client'tan sunucuya gidip orada işlendiğinden dolayı senin ne gördüğün önemli olmuyor. Ve mermi izleri çoğu zaman doğru gitmiyor. Ulti efekti oyuncunun içinden geçmiş gibi gözüküyor fakat mermi kutuda.
Tamam işte ping'ten dolayı olabiliyor, onu diyorum. Bazen başka sebepler de oluyor. Ben de yaşıyorum. CS oynarken de oluyor. Bu soruna bug denemez. Çoğu online oyunda yaşanabilir bu. Ama oyun kesinlikle bugsız değil. Mesela Sunset bu sezon ilk geldiğinde bayağı bir buglıydı.
Tamam işte ping'ten dolayı olabiliyor, onu diyorum. Bazen başka sebepler de oluyor. Ben de yaşıyorum. CS oynarken de oluyor. Bu soruna bug denemez. Çoğu online oyunda yaşanabilir bu. Ama oyun kesinlikle bugsız değil. Mesela Sunset bu sezon ilk geldiğinde bayağı bir buglıydı.
CS oynarken bunu yaşamadım, aynı internette ama nedense sadece Valorant'ta oluyor? Ayrıca CS'de sunucular daha uzak, ping daha yüksek; ona rağmen böyle bir şey yaşamadım.