Çözüldü Valorant'ta yüksek FPS alınmasına rağmen oyun akıcı değil

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hiçbir değişiklik olmadı akıcılıkta arkadaşlar sağ olun öneriler için.

Sorun discorddanmış hocam. Discord'u açınca kasıyor gibi kapatınca kasmıyor gibi.
Benim sistemde de RTX 4070 Super ve Ryzen 7 5800X3D var. Donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyebilirsiniz.

Hâlâ çözülmüyorsa başka programlar sistemi zorluyor olabilir.

Benim sistemde de RTX 4070 Super ve Ryzen 7 5800X3D var. Donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 90040
Hâlâ çözülmüyorsa başka programlar sistemi zorluyor olabilir.

Donanım hızlandırıcı ile alakalı yok hocam. Seste olunca kasıyor gibi olmayınca normal. Sistemimde RTX 4070 Ryzen 7 7800X3D var zaten zorlanması çok ihtimal dışı

Donanım hızlandırıcı ile alakalı yok hocam. Seste olunca kasıyor gibi olmayınca normal. Sistemimde RTX 4070 Ryzen 7 7800X3D var zaten zorlanması çok ihtimal dışı
Monitörde sıkıntı olabilir. 75 hz monitörüm 165 hz monitörüme göre daha akıcı geliyordu bana.

Yok hocam monitörlük değil diğer oyunlarda akıcıyken niye tek oyuna gelince bir anda monitör bozulsun.
Ha o zaman oyunla alakalıdır donanım bazlı sorun olsa her oyunda yaşardın.

Uzun zaman geçmiş ancak yine de yazmak istedim. Oyunu tam ekran oynuyorsanız pencereli tam ekrana, pencereli tam ekran oynuyorsanız tam ekrana almayı dener misiniz? Bu sorunu bende yaşamıştım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…