Benim sistemde de RTX 4070 Super ve Ryzen 7 5800X3D var. Donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyebilirsiniz.
Hâlâ çözülmüyorsa başka programlar sistemi zorluyor olabilir.
Benim sistemde de RTX 4070 Super ve Ryzen 7 5800X3D var. Donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyebilirsiniz. Eki Görüntüle 90040
Hâlâ çözülmüyorsa başka programlar sistemi zorluyor olabilir.
Donanım hızlandırıcı ile alakalı yok hocam. Seste olunca kasıyor gibi olmayınca normal. Sistemimde RTX 4070 Ryzen 7 7800X3D var zaten zorlanması çok ihtimal dışı
Donanım hızlandırıcı ile alakalı yok hocam. Seste olunca kasıyor gibi olmayınca normal. Sistemimde RTX 4070 Ryzen 7 7800X3D var zaten zorlanması çok ihtimal dışı
Uzun zaman geçmiş ancak yine de yazmak istedim. Oyunu tam ekran oynuyorsanız pencereli tam ekrana, pencereli tam ekran oynuyorsanız tam ekrana almayı dener misiniz? Bu sorunu bende yaşamıştım:
Monitörüm LG UltraGear. Masaüstü ve oyun çözünürlüğüm 1920x1080, ayrıca Hz değerim hem oyun da hem de masaüstünde 120 Hz. Masaüstünde hiçbir sorun yok iken Valorant’a girince Hz bir anda 30 Hz oluyor, farenin ekranda sallanması, oyunun akıcılığı bunu belli ediyor. Ayrıca V-Sync açınca FPS 30’a sabitleniyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ayarlarım en düşükte, sistemim aşağıdaki gibi: