Valorant'tan Counter-Strike 2'ye geçilir mi?

Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Ben normalde Valorant oynuyorum. Güncel yüce 2'yim. Oyuna gelen güncellemeden sonra mermilerin eski hissiyatı yok ve eskisi gibi değilim. CS 2 geçmeli miyim? FACEIT oynamıştım ama 4. levele gelebildim anca. Takımdaki Ruslar çok kötü onları taşımak zorunda kalıyorum. Adamlarda tarayarak kesiyor beni. Ben spray atınca da patterni bilmiyorum ölüyorum. Koşa koşa da kesiyorlar sinir oldum. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası CS2'ye de alışabilirsiniz, belki de kolay bile gelebilir bir süre sonra. Ve de geçmek mantıklı olur. Hem kasa düşürürsünüz hem de Faceit premium üzerinden elo kasarken görevleri de yaparsınız skin de kazanırsınız.

Kazandığım parayı kendime atabiliyor muyum? Banka hesabına? Skin satarak.

Kazandığım parayı kendime atabiliyor muyum? Banka hesabına? Skin satarak.
Komisyonlu bir şekilde skini sitelerde satabiliyorsunuz. Kasa parasını da aynı şekilde skin alarak tekrardan komisyonla satabiliyorsunuz. Sonrasında da parayı çekebilirsiniz. Ama görevler uğraştırıcı oluyor zamanınız bol ise alırsınız skini.

Valorant'tan herhangi bir FPS oyununa geçilir o derece.

CS2'nin de kendi problemleri var tabii.

CS2 de bazi Konsol komutları bi tık toparliyor onun dışında olacaklar;
  • Mermi gitmeyecek
  • Berbat otesi anti cheat
  • berbat otesi matchmaking
  • Optimizasyon meyve suyu olabiliyor
  • ağ sorunları
  • Valorant kadar mi tartışılır toxic kitle (adminler CS yi umursamıyor)
  • Bu ızdırabı cekersen haftalık ödül mamasi veriyor. Genelde 1$ zar zor çıkar. Ben dahili CS oynayanların çoğunun amacı o.
  • Gerçek para veya Store'dan oyun almak için yatırım yapılabiliyor.

Sert girdim farkındayım da gerçekler bu. Kitlesi kör bir oyun olduğundan orantısız güç kullanmam gerekiyor.

Hocam mermi gitmiyor ondan sinirleniyorum bazen. Sizce hangi oyun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…