Vanilla+ modpack tavsiyesi

4312

Uzman
Arkadaşlar gene yıllık Minecraft oynama hevesim geldi ve bu sefer modlu Minecraft oynamak istiyorum. Hexxit tarzında bir modpack arayışındayım. Böyle vanilla deneyimini veren ama üstüne ekleyen bir mod pack. Hexxit gibi çeşitli içerikler, yeni itemler ekleyip harita, ağaç kırma modu gibi bir sürü modlar hazır gelen bir paket. Birçok modpack denedim ve bu deneyime yaklaşan gördüğüm kadarıyla en yakın bettermc 5 oldu fakat onun da online oynamak için birçok kısıtlaması mevcut. Hem mod yapımcısı tarafından eklenen online karşıtı modlar hem de Aternos'ta olmaması gibi. Ayrıca gördüğüm kadarıyla popüler olmasına rağmen pek sevilmiyor. Onun için bettermc 5 alternatifi Hexxit vari bir modpack arıyorum diyebilirim.

Ek olarak sistemim biraz güçsüz, o yüzden shader olmayan veya aşırı hafif bir Shader'ı olan bir modpaketi önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Hocam güncelde mod paketleri hakkında pek bilgim yok ama hazır olanları beğenmediyseniz kendiniz yapmayı deneyebilirsiniz hem böylelikle istediğiniz bir modu çıkarıp başkasını ekleyebilirsiniz. Biraz zaman alıyor ama kesinlikle tavsiye ederim. Aşağıya kendi yaptığım Vanilla+ paketimi ekliyorum ama isteklerinize ne kadar uyar bilmiyorum. Genel olarak oyun yapısını cok değiştirmeden geliştirmeyi amaçlayan bir paket benimki.

Prominenc 2 çok iyi bir pack ve complementaryreimagined shader ile çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…