Vantilatör önerisi

Yer
Aydın
Aydın'da yaşıyorum, yazın bayağı sıcak oluyor. Odada vakit geçirmek ister istemez bunaltıcı, mecbur salondaki klimayı açıp odamın da kapısını açıyorum. He fayda eder mi biraz ama içeriden ses gürültü rahatsız ediyor. Bütçe belirtmiyorum çünkü hiçbir fikrim yok fiyatları hakkında, iyi serinletsin yeter.

Uçsuz bucaksız bir piyasa. Klima olmadıkça aşırı fark olmuyor. Sesi deneyip görerek en az seslisini almak mantıklı olabilir.

Hem sessiz hem de performansi iyi ama oyle inanilmaz bir sogutma beklemeyin. Bence vantilatorde en onemli etken fazla ses cikarmiyorken biraz da olsa sogutabilmesi yoksa bazilarini en yuksek moda alinca tamam sogutuyor ama odada ucak kalkacak gibi oluyor.

Kanka şöyle bir hafiften ferahlatsa yeter ya.

Uçsuz bucaksız bir piyasa. Klima olmadıkça aşırı fark olmuyor. Sesi deneyip görerek en az seslisini almak mantıklı olabilir.
Bence en sesli olanı alınmalı. Vantilatör bence insanı sadece psikolojik olarak serinletir. Ne kadar ses o kadar psikolojik serinlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…