Vatan Bilgisayar RAM bellek fiyatlarına %100'e yakın zam yaptı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Myers
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 532
  • Etiketler Etiketler
    ram zam
RAM Bellek - SSD'ler yapay zeka balonu yüzünden kıtlık içinde. Önceki seneler elimizde yok derlerdi ki elde kalan parçaları kakalayabilsinler, ancak şimdi cidden elde parça kalmadı ve 2 ay sonra üretilecek parçanın falan gideceği yere 4 ay önce gitmesi gerekiyordu gibi bir durum var. Bunun geleceğini gördüğümden SSD ve RAM Bellek yükseltmelerimi birkaç ay önce yapmıştım.

Evet maalesef fiyatlar global olarak çok kötü fırladı. Elimde yeni bir sistem için aldığım ama sonra vazgeçtiğim sıfır RAM vardı. Madem kullanmayacağım, satayım dedim. Artık satmaktan vazgeçtim. Çünkü satsam bir daha RAM alamam. 6.000 TL'ye aldığım RAM şu an 21.000 TL. Evet, üç katından fazla.

Daha fazla bilgi almak isteyen bu videoyu izleyebilir:

Bir buçuk hafta önce XPG Lancer 32GB DDR5 6000MHz CL30 RAM'i 8.999TL'ye aldım. Bir kaç ay önceki fiyatları görünce biraz fazlasını vermek üzdü ama şu an aynı RAM'in fiyatı 15.590TL. İnanılmaz kötü gidişat.

Ben daha DDR5'e geçmedim. 128 GB DDR4 de kullanıyorum.

Ufak ufak fiyat araştırması yapıyorum genele yayılıyor sanırım artık 16 gb düzgün bir ram 10 bine yaklaşıcak gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…