Vatan Bilgisayar'dan F/P Wi-Fi güçlendirici önerisi

Xi4lben

Uzman
Arkadaşlar merhaba, şu anki eve yeni taşındık, 3 gün falan oldu ve fibere geçtik. Ancak fiber kablom olmadığı için telefon internetine bağlanmak zorunda kalıyorum. Ev dubleks ve bilgisayarımın olduğu oda -1'de, yani zor çekiyor.

Wi-Fi güçlendirici alıp direkt Wi-Fi'ye bağlanmak istiyorum. Ancak direkt bugün almak istediğim için Vatan Bilgisayar'dan alabileceğim model olursa sevinirim. Ekstra olarak bu aralar biraz sıkışığım, tam bir F/P almak zorundayım.

Amazon daha ucuz

Ev dubleks olduğu için 1 tane Wi-Fi menzil genişleticisi almak ile işi zor çözersiniz, birden fazla alıp hepsini birbirine bağlamak ise gecikmeyi ciddi oranda artırır. Önerim kablo ile birbirine bağlanabilen menzik genişletici almanız olur, modem ile cihaz arasına kablo çekmeniz gerekecek ama en sağlıklı yöntem bu.

Yinede illa öner dersen zaten Vatan'da görebildiğim kadarıyla sadece TP-Link ürünleri var.
Dediğim gibi dubleks olduğu için Wi-Fi menzil genişletici fazla bir şey yapamaz ama:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için 2-3 ay idare etmesi yeterli olacaktır sonrası için başka yöntemlere başvurabilirim ekstra olarak zaten ana modemim salon odamda olduğu için yukarı odaya yeterli sinyal verebiliyor zaten cok kullanan bir alet yok telefon televizyon bu kadar önemli olan alt taraf normal telefon bile çekmiyor.

Ekstra sorum olacak güçlendiriciler için kablo zorunlu mu çünkü planladığım yere takmak için yeterli uzunlukta kablom yok.

Son düzenleme:

Kablo kullanmanız zorunlu değil ancak güçlendiriciyi kablo ile bağlamanız Wi-Fi ile bağlamanıza göre çok daha az gecikme alırsınız, Wi-Fi kullanacak iseniz ve RE200 alıcaksanız RE200'ü modemin 2.4GHz bandına bağlayın telefondan ya da başka bir cihazdan RE200e bağlanmak için 5GHz bandını kullanın bu gecikmeyi düşürecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…