serdar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 375 3 Şubat 2024 #1 Merhaba sosyal kullanıcıları, TP Link markasına ait VC220-G3u modelinin DNS ayarını nasıl değiştirebilirim?
Merhaba sosyal kullanıcıları, TP Link markasına ait VC220-G3u modelinin DNS ayarını nasıl değiştirebilirim?
Çözüm Recep Baltaş 3 Şubat 2024 Modem arayüzüne girin. DHCP Sunucu kısmını açın Alttan LAN Ayarları'na girin Buradan birincil ve ikinci DNS suncusunu değiştirebilirsiniz
Modem arayüzüne girin. DHCP Sunucu kısmını açın Alttan LAN Ayarları'na girin Buradan birincil ve ikinci DNS suncusunu değiştirebilirsiniz
Yuki Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 56 Beğeniler 4.909 3 Şubat 2024 #2 Modem arayuzu eski tip arayuze sahipse (yani gorseldeki gibiyse) DHCP Sunucu>LAN Ayarlari>Default Group uzerinden DNS degisikligi yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Modem arayuzu eski tip arayuze sahipse (yani gorseldeki gibiyse) DHCP Sunucu>LAN Ayarlari>Default Group uzerinden DNS degisikligi yapabilirsin.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 3 Şubat 2024 #3 Modem arayüzüne girin. DHCP Sunucu kısmını açın Alttan LAN Ayarları'na girin Buradan birincil ve ikinci DNS suncusunu değiştirebilirsiniz Artı 0 Eksi Çözüm
Modem arayüzüne girin. DHCP Sunucu kısmını açın Alttan LAN Ayarları'na girin Buradan birincil ve ikinci DNS suncusunu değiştirebilirsiniz
KS KS serdar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 375 3 Şubat 2024 #4 Recep Baltaş dedi: Modem arayüzüne girin. DHCP Sunucu kısmını açın Alttan LAN Ayarları'na girin Buradan birincil ve ikinci DNS suncusunu değiştirebilirsiniz Eki Görüntüle 16170 Genişletmek için tıkla... Abi bunu yaptım ancak dns leaktest üzerinden baktığım zaman değişmediğini fark ettim. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Modem arayüzüne girin. DHCP Sunucu kısmını açın Alttan LAN Ayarları'na girin Buradan birincil ve ikinci DNS suncusunu değiştirebilirsiniz Eki Görüntüle 16170 Genişletmek için tıkla... Abi bunu yaptım ancak dns leaktest üzerinden baktığım zaman değişmediğini fark ettim.
4 46 Becerikli İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 159 Çözümler 2 Beğeniler 210 3 Şubat 2024 #5 Değişikliğin uygulanması bir süre alabilir. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 3 Şubat 2024 #6 TR'de bazı DNS sunucuları sanırım yasaklı. Hangi DNS sunucusunu yaptınız ve taraycınız ya da Windows içinde başka bir DNS seçili mi? Artı 0 Eksi
TR'de bazı DNS sunucuları sanırım yasaklı. Hangi DNS sunucusunu yaptınız ve taraycınız ya da Windows içinde başka bir DNS seçili mi?
KS KS serdar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 375 3 Şubat 2024 #7 Recep Baltaş dedi: TR'de bazı DNS sunucuları sanırım yasaklı. Hangi DNS sunucusunu yaptınız ve taraycınız ya da Windows içinde başka bir DNS seçili mi? Genişletmek için tıkla... NextDNS'i denemekteyim, servis sağlayıcısının varsayılan DNS'i hariç başka bir DNS seçili değil. NextDNS'i mobil cihazımda kullanabilmekteyim, yasaklanmış olsaydı mobil cihazımda da kullanamıyor olurdum (sanırım). Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: TR'de bazı DNS sunucuları sanırım yasaklı. Hangi DNS sunucusunu yaptınız ve taraycınız ya da Windows içinde başka bir DNS seçili mi? Genişletmek için tıkla... NextDNS'i denemekteyim, servis sağlayıcısının varsayılan DNS'i hariç başka bir DNS seçili değil. NextDNS'i mobil cihazımda kullanabilmekteyim, yasaklanmış olsaydı mobil cihazımda da kullanamıyor olurdum (sanırım).