Hakan Yusuf Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 993 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 342 Yer Kocaeli 11 Haziran 2024 #1 vCloudpoint V1 Zero Client - Zero Client - Yako Teknoloji | Zero Client - Thin Client, Centerm - vCloudpoint Evde televizyonun arkasına takıp video izlemek basitçe internette gezinmek için istedim ama fiyatı hiçbir yerde bulamadım. Alan var mı? Kullanan var mı? Fiyatı ne kadar? 2 tane televizyon var 2 tane almak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2024
vCloudpoint V1 Zero Client - Zero Client - Yako Teknoloji | Zero Client - Thin Client, Centerm - vCloudpoint Evde televizyonun arkasına takıp video izlemek basitçe internette gezinmek için istedim ama fiyatı hiçbir yerde bulamadım. Alan var mı? Kullanan var mı? Fiyatı ne kadar? 2 tane televizyon var 2 tane almak istiyorum.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.412 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.809 Yer LTAF 11 Haziran 2024 #2 https://kare.com.tr/products/vcloudpoint-v1-zero-client-hdmirdp-44664 Bu sitede 300 dolar gibi bir fiyat girilmiş, galiba kendileriyle iletişime geçip alabiliyorsunuz. Bu fiyatı hak eder mi pek emin değilim. Farklı bir siteye bakmayı istersek Trendyol'da uzun zaman önce 4000 TL'ye falan satılmış.
https://kare.com.tr/products/vcloudpoint-v1-zero-client-hdmirdp-44664 Bu sitede 300 dolar gibi bir fiyat girilmiş, galiba kendileriyle iletişime geçip alabiliyorsunuz. Bu fiyatı hak eder mi pek emin değilim. Farklı bir siteye bakmayı istersek Trendyol'da uzun zaman önce 4000 TL'ye falan satılmış.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 11 Haziran 2024 #3 Hocam peki niçin daha tüketici dostu çözümler tercih etmiyorsunuz? Xiaomi'nin kutuları gibi? Direkt Android TV hoş olmaz mıydı? Yoksa bilgisayar gibi mi istiyorsunuz?
Hocam peki niçin daha tüketici dostu çözümler tercih etmiyorsunuz? Xiaomi'nin kutuları gibi? Direkt Android TV hoş olmaz mıydı? Yoksa bilgisayar gibi mi istiyorsunuz?
KS KS Hakan Yusuf Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 993 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 342 Yer Kocaeli 11 Haziran 2024 #4 Yonga dedi: Hocam peki niçin daha tüketici dostu çözümler tercih etmiyorsunuz? Xiaomi'nin kutuları gibi? Direkt Android TV hoş olmaz mıydı? Yoksa bilgisayar gibi mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar gibi olsun hem Google'da arama internet işleri yapılabilsin hem de video bazen küçük oyunlar gibi oynayabilmek için.
Yonga dedi: Hocam peki niçin daha tüketici dostu çözümler tercih etmiyorsunuz? Xiaomi'nin kutuları gibi? Direkt Android TV hoş olmaz mıydı? Yoksa bilgisayar gibi mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar gibi olsun hem Google'da arama internet işleri yapılabilsin hem de video bazen küçük oyunlar gibi oynayabilmek için.