VDSL 100 Mbps hız için internet sağlayıcı önerisi

Adresimde VDSL'den 98 Mbps hız gözüküyor.

Screenshot_2024-07-10-19-03-40-960_com.android.chrome-edit.webp

Şu anda kullandığım paket 12 Mbps, 225 TL. Bu fiyata bu hız yetersiz geliyor. İki firmadan şu paketleri buldum:

GIBIRNet:
Screenshot_2024-07-10-19-13-18-390_com.android.chrome-edit.webp

Millenicom:
Screenshot_2024-07-10-19-13-45-973_com.android.chrome-edit.webp

Fiyatları avantajlı olduğu için bunlardan birini tercih etmek mantıklı mı yoksa başka daha iyi bir alternatif var mıdır?

Netspeed iyidir, buradaki fiyatlara göre biraz daha tuzlu ama müşteri hizmetlerine vs. ulaşmak çok daha kolay.

GIBIRNet'i bilmiyorum ama Millenicom'un yer yer rezil bir firma olduğunu biliyorum.

Turknet ve Netspeed de var taahhütsüz olanlardan, modem varsa aylık abonelik deneyebilirsin.

Millenicom ile ilgili iyi şeyler okumadım.

Netspeed iyidir, buradaki fiyatlara göre biraz daha tuzlu ama müşteri hizmetlerine vs. ulaşmak çok daha kolay.

GIBIRNet'i bilmiyorum ama Millenicom'un yer yer rezil bir firma olduğunu biliyorum.
Turknet ve Netspeed de var taahhütsüz olanlardan, modem varsa aylık abonelik deneyebilirsin.

Millenicom ile ilgili iyi şeyler okumadım.
Screenshot_2024-07-10-19-28-05-428_com.android.chrome-edit.webp

Netspeed'den şu paket mantıklı duruyor o zaman.

Bu konuda iyi hizmet alabileceğin servis sağlayıcıyı seç.

Netspeed öneriliyor genelde hizmeti iyi sanırsam.

Taahütsüz internet paketleri ara sıra zam yiyor, bazıları 12 aylık hizmeti peşin ödeme ile sunuyor. Hangisi kolayına gelirse.

Bir de VDSL için modem sunmuyorlar, ayrıca kurulum için de para harcaman gerekecek, bu tür şeylere dikkat et.
Screenshot_2024-07-10-19-44-45-586_com.android.chrome-edit.webp

Kurulum ücreti derken bunun içine modem falan da dahil değil mi?

Aklına takılan bir soru olursa yardımcı olabilirim.

Üstteki pakete fiber falan yazmışlar ama VDSL için de aynı hızı verir değil mi? Bir de VDSL için modem satışı opsiyoneldir demişler, modem almamız şart değil mi yani?

Konya'nın bir ilçesinde yaşıyorum hocam. Şehirde sadece birkaç yerde fiber var.

@Charles Darwin VDSL'de 100 Mbps'lik paket 370 TL. DSL aboneler için modem alma mecburiyeti yoktur.
Modemi şahsen TT'den alacağıma kendim alırım. Konya'da olmanız işleri daha da güzelleştiriyor. Eğer şanslıysanız, altyapı talebinde bulunduktan sonra Gibirnet'in fiber altyapısı size gelebilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt