klaizee

Yetkin
Aklımda ASUS AC750 almak vardı, biraz araştırma sonrasında Keenetic Extra DSL modeli gözüme çarptı. AC750 700 TL, Keenetic 1.000 TL bandında alabiliyorum. Hangisi daha mantıklı olur? Ya da direkt bu onlardan daha iyi diyeceğiniz model var mı?

Aklımda ASUS AC750 almak vardı, biraz araştırma sonrasında Keenetic Extra DSL modeli gözüme çarptı. AC750 700 TL, Keenetic 1.000 TL bandında alabiliyorum. Hangisi daha mantıklı olur? Ya da direkt bu onlardan daha iyi diyeceğiniz model var mı?

Bende şu an Keenetic Extra DSL 2112 var gayet memnunum yaklaşık 2 yıldır benimle hiçbir sorun yaşamadım. Hat değerlerimin tamamını vermeyi başardı aşırı yüklenmede interneti yavaşlatma vs olayı hiç olmadı ama şahsen önerim geleceğe dönük bir modem alman daha iyi ben modemi alırken fiber gelmez diye aldım şimdi fiber geldi destekliyor yine ama tabii ki işlemcisi yüksek hızlar için kısıtlı imkan sağlıyor haberin olsun.

2.el ZyXEL DX3200 modemini almanı öneririm piyasadaki en iyi DSL chipsetine sahip ve modeme 800 TL'den fazla para verme.

Keenetic Hooper DSL 3611 kullanıyorum Vdsl hattımda kopmalar donmalar yavşaklık hepsi bitti . Tavsiye ederim.