kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.264 Makaleler 1 Çözümler 29 Beğeniler 1.531 Yer Bootloader Bugün 19:47 #21 Andrea Kimi Antonelli dedi: Nakit bütçe çıkar hocam hani modeli daha çok önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi 6 olan daha iyi hocam bende ilk attığım modeli almayı düşünüyorum tabii ben bridge modda kullanacağım bütçe çıkarsa 2. attığım modeli alın.
Andrea Kimi Antonelli dedi: Nakit bütçe çıkar hocam hani modeli daha çok önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi 6 olan daha iyi hocam bende ilk attığım modeli almayı düşünüyorum tabii ben bridge modda kullanacağım bütçe çıkarsa 2. attığım modeli alın.
KS KS Andrea Kimi Antonelli Başarılı Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 824 Çözümler 3 Beğeniler 440 Yer Adana Bugün 19:47 #22 kompetankedi dedi: Wi-Fi 6 olan daha iyi hocam bende ilk attığım modeli almayı düşünüyorum tabii ben bridge modda kullanacağım bütçe çıkarsa 2. attığım modeli alın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam bakacağım.
kompetankedi dedi: Wi-Fi 6 olan daha iyi hocam bende ilk attığım modeli almayı düşünüyorum tabii ben bridge modda kullanacağım bütçe çıkarsa 2. attığım modeli alın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam bakacağım.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.264 Makaleler 1 Çözümler 29 Beğeniler 1.531 Yer Bootloader Bugün 19:48 #23 Hattınızı 70Mbps indirme 20Mbps yükleme limiti koydurmayı unutmayın hocam.
KS KS Andrea Kimi Antonelli Başarılı Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 824 Çözümler 3 Beğeniler 440 Yer Adana Bugün 19:48 #24 kompetankedi dedi: Hattınızı 70Mbps indirme 20Mbps yükleme limiti koydurmayı unutmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam emekleriniz için.
kompetankedi dedi: Hattınızı 70Mbps indirme 20Mbps yükleme limiti koydurmayı unutmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam emekleriniz için.