SarhoşTavşan

Üyecik
Herkese merhaba, arkadaşlar Superonline fiberden TurkNet VDSL geçmeyi düşünüyorum hat değerlerini yorumlayabilir miyiz?

Hat değerleri.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirme kısmında yüksek hatalar var. Kabloda ufak bir hasar olabilir.

Superonline Fiber, FTTB mi? FTTH mi? FTTH yani fiber optik altyapıysa VDSL'e düşmek ağır downgrade olur.
Superonline Fiber kullanıyor olsa hat değeri atmazdı adam, VDSL kullanıyor yani.

Herkese merhaba, arkadaşlar Superonline fiberden TurkNet VDSL geçmeyi düşünüyorum hat değerlerini yorumlayabilir miyiz?

Eki Görüntüle 215025
Turknet'e geçerseniz Download hızınız çok artmaz, 5 Mbit belki artabilir, fakat Upload hızınız artar, şu an 8 alıyorsunuz, geçerseniz 20 olur.

Eki Görüntüle 215025

Hcam CRC miktarınız yüksek hattınız stabil değil ama bu çok birikmediği sürece çok sorunda değil her gün belirli bir saatte reset atacak şekilde ayarlarsanız hızdan tasarruf etmemmiş olursunuz ancak yine 13-14 dBlere çekerseniz hattınızı kararlılık artar fakat hızınızda düşme olur. İnternetin kopması gibi bir problem yaşıyormussunuz?

Son 1 ayda Superonline fiber GPON 100 MB oyunlarda çok bezdirmeye ve sansür olsun akşamları yavaşlamadan dolayı şikayetçiydim kullancı adım ve şifremi öğrenerek farklı routerlada deneme yaptım çok bir şey fark etmedi Superonline fiber altyapılı Vodafone geçtim düz bir kullanıcı için fakat oyunlarda dehşet ping dalgalanması var müşteri hizmetleriyle görüştüm onlarda ğing konusunda hiçbir şey yapamayacaklarını oyun sunucusundan kaynaklı olduğunu dile getirdi. (yersek tabii)Geriye Son 2 sistem kaldı VDSL ve Türksat Koaksiyel (anten) kablo internet VDSL attım değerler hemen yan komşumun Türk Telekom VDSL interneti bulunduğum apartman eski telefon kablosunu yenileme sanşım yok gibi bayağı bir arafta kaldım anlıcanız.

Son düzenleyen: Moderatör: