fastman Çalışkan Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 20 Beğeniler -1 26 Eylül 2025 #1 Merhaba, Halihazırda Millenicom kullanıyorum VDSL hizmeti ile Türk Telekom altyapısıyla tabii TurkNet fiber taşırsam fiber altyapı var kurulum ücreti 1.200 TL olacak mı kendi modemimi kullanabilir miyim?
Merhaba, Halihazırda Millenicom kullanıyorum VDSL hizmeti ile Türk Telekom altyapısıyla tabii TurkNet fiber taşırsam fiber altyapı var kurulum ücreti 1.200 TL olacak mı kendi modemimi kullanabilir miyim?
C Cem Yilmaz Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 599 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 347 26 Eylül 2025 #2 Kendi modeminizi Türk Telekom ve TurkNet kullanmanıza izin veriyor. Ben ASUS DSL AX82u modelini kullanıyorum hiçbir problem olmadan çalışıyor.
Kendi modeminizi Türk Telekom ve TurkNet kullanmanıza izin veriyor. Ben ASUS DSL AX82u modelini kullanıyorum hiçbir problem olmadan çalışıyor.
KS KS fastman Çalışkan Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 20 Beğeniler -1 26 Eylül 2025 #3 Cem Yilmaz dedi: Kendi modeminizi Türk Telekom ve TurkNet kullanmanıza izin veriyor. Ben ASUS DSL AX82u modelini kullanıyorum hiçbir problem olmadan çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Peki VDSL'den fiber gecersem fiber kablosu bahçede bir ince kablo çekilecek 1200TL bağlantı ücreti alıyorlar mı?
Cem Yilmaz dedi: Kendi modeminizi Türk Telekom ve TurkNet kullanmanıza izin veriyor. Ben ASUS DSL AX82u modelini kullanıyorum hiçbir problem olmadan çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Peki VDSL'den fiber gecersem fiber kablosu bahçede bir ince kablo çekilecek 1200TL bağlantı ücreti alıyorlar mı?
C Cem Yilmaz Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 599 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 347 26 Eylül 2025 #4 fastman dedi: Peki VDSL'den fiber gecersem fiber kablosu bahçede bir ince kablo çekilecek 1200TL bağlantı ücreti alıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bilgim yok hocam bizim binada altyapı yoktu sıfırdan FTTH bağladılar.
fastman dedi: Peki VDSL'den fiber gecersem fiber kablosu bahçede bir ince kablo çekilecek 1200TL bağlantı ücreti alıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bilgim yok hocam bizim binada altyapı yoktu sıfırdan FTTH bağladılar.