Venezuela'da 7,2 ve 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GodOfWar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 119
  • Etiketler Etiketler
    deprem
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Güney Amerika ülkesi Venezuela'da peş peşe 39 saniye arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Depremde hayatını kaybeden sayısı 10 binden fazla. Ayrıca Japonya'da ise 7.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bölgede olağanüstü hal ilan edildi. Depremden etkilenen Türk vatandaşlar ise her Türk vatandaşının durumunun iyi olduğu bildirildi.

USGS'nin açıklamasına göre 7,5 ve 7,2 büyüklüğünde depremler kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Venezuela depremi için geçmiş olsun mesajı iletti.

Son düzenleme:
Konu ile biraz alakasız biliyorum ancak niye isteye isteye Venezuela'da yaşarsın ki? Hem diktatörlük, hem fakirlik var orada. Almanya'ya, İngiltere'ye gitseniz anlarım.

Konu ile biraz alakasız biliyorum ancak niye isteye isteye Venezuela'da yaşarsın ki? Hem diktatörlük, hem fakirlik var orada. Almanya'ya, İngiltere'ye gitseniz anlarım.
Sen bile isteye Türkiye'de niye yaşıyorsan aynısından. Adamlar gidebiliyor mu acaba rahatça dediğin yerlere?

Evet, Avrupa Birliği Venezuela pasaportuna vize serbestisi uyguluyormuş, gene de Hiperenflasyon olan bir ülkeden göç etmek ne kadar kolay olabilir ki?

Hocam o anlamda demedim. Türkiye'den Venezuela'ya gidip, yaşayanlar için dedim. Gerçek Venezuela vatandaşlarına demedim.

Hocam o anlamda demedim. Türkiye'den Venezuela'ya gidip, yaşayanlar için dedim. Gerçek Venezuela vatandaşlarına demedim.
Yatırım, iş, gezi vs. amaçlıdır. İlla yaşayan tek tük insan vardır Güney Amerika ülkelerinde Türk vatandaşı olarak ama çok büyük bir diaspora olduğunu sanmıyorum, ha Türkiye ha Güney Amerika çünkü. Özellikle Petrol rafinerilerinde çalışan Türk mühendisler olabilir Venezuela'nın, bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…