Vento VG4206FSA 9,16"LCD Ekran RGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Kargo dahil fiyattır. Satıcı ve gönderici Sinerji.
Vento VG4206FSA 9,16"LCD Ekran RGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Kargo dahil fiyattır. Satıcı ve gönderici Sinerji.
Kyber Mesh 750w kasam var psu'yu söküp buna taksam nasıl olur? İşlemci soğutucum Phantom Spirit (154mm). (MAKSİMUM CPU SOĞUTUCU YÜKSEKLİĞİ (155mm)) diyor. Sizce uyumlu olur mu dostlar?
Kyber Mesh 750w kasam var psu'yu söküp buna taksam nasıl olur? İşlemci soğutucum Phantom Spirit (154mm). (MAKSİMUM CPU SOĞUTUCU YÜKSEKLİĞİ (155mm)) diyor. Sizce uyumlu olur mu dostlar?
Bu riski almak mantıklı mıdır? önerilerinizi bekliyorum. Alıp deneyip olmazsa iade edebilir miyim? Ya da iade etmeyip 1-2 ay sonra sıvı soğutma alıp geçiş mi yapsam mı diye düşünüyorum.
Merhaba, anlık olarak kasa bakıyordum. Lian Li V100r düşünüyordum fakat biraz bütçeyi arttırıp bunu da alabilirim. Kasanın Airflow'u iyi bir kasa mı? İnternette kasayla ilgili çok az bilgi var. Sıcaklık bakımından sorun yaşar mıyım? Corsair Nautilus 360 ile kullanacağım.