Vento VG4206FSA 9,16"LCD Ekran RGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
Vento VG4206FSA 9,16"LCD Ekran RGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ekran kalitesi güzel duruyor gerçekten. Ayrı ayrı hem ekran+akvaryum kasa almak yerine mantıklı fiyat.Değil mi ya, ekran kartını da fanlar dışarıya bakacak şekilde koyacaksın, Lian Li sıvı soğutma olacak, oturur izlerim ben kasayı, terapi bunlar hep![]()
Kyber Mesh 750w kasam var psu'yu söküp buna taksam nasıl olur? İşlemci soğutucum Phantom Spirit (154mm). (MAKSİMUM CPU SOĞUTUCU YÜKSEKLİĞİ (155mm)) diyor. Sizce uyumlu olur mu dostlar?![]()
Vento VG4206FSA 9,16"LCD Ekran RGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
Vento VG4206FSA 9,16"LCD Ekran RGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kargo dahil fiyattır.
Satıcı ve gönderici Sinerji.
Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.Kyber Mesh 750w kasam var psu'yu söküp buna taksam nasıl olur? İşlemci soğutucum Phantom Spirit (154mm). (MAKSİMUM CPU SOĞUTUCU YÜKSEKLİĞİ (155mm)) diyor. Sizce uyumlu olur mu dostlar?
Bu riski almak mantıklı mıdır? önerilerinizi bekliyorum. Alıp deneyip olmazsa iade edebilir miyim? Ya da iade etmeyip 1-2 ay sonra sıvı soğutma alıp geçiş mi yapsam mı diye düşünüyorum.