Lully Uzman Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 198 Beğeniler 41 8 Haziran 2025 #1 Google Labs üzerinden Google Veo 3 modelini kullanarak bir video oluşturdum. Videoyu uzatmasını istediğimde, görsel kısmı başarıyla uzattı ancak uzatılan kısımda ses yok. 200 kredim gitti ne yapmamı önerirsiniz?
Google Labs üzerinden Google Veo 3 modelini kullanarak bir video oluşturdum. Videoyu uzatmasını istediğimde, görsel kısmı başarıyla uzattı ancak uzatılan kısımda ses yok. 200 kredim gitti ne yapmamı önerirsiniz?
Çözüm O O Oltran 8 Haziran 2025 Merhaba, Dikkat ederseniz video uzatma modeli henüz VEO 3'ü desteklemiyor. Aslında VEO 2 ile uzatmış oluyorsunuz. Mesela, burada VEO 3 seçiliydi ancak uzatma modülüne basınca geri VEO 2 oldu.
Merhaba, Dikkat ederseniz video uzatma modeli henüz VEO 3'ü desteklemiyor. Aslında VEO 2 ile uzatmış oluyorsunuz. Mesela, burada VEO 3 seçiliydi ancak uzatma modülüne basınca geri VEO 2 oldu.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 8 Haziran 2025 #2 Merhaba, Dikkat ederseniz video uzatma modeli henüz VEO 3'ü desteklemiyor. Aslında VEO 2 ile uzatmış oluyorsunuz. Mesela, burada VEO 3 seçiliydi ancak uzatma modülüne basınca geri VEO 2 oldu. Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba, Dikkat ederseniz video uzatma modeli henüz VEO 3'ü desteklemiyor. Aslında VEO 2 ile uzatmış oluyorsunuz. Mesela, burada VEO 3 seçiliydi ancak uzatma modülüne basınca geri VEO 2 oldu.