Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.355 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.685 9 Kasım 2025 #31 SF26 dedi: Almadan önce takıldığım bir husus daha var, babamın kartıyla aldığım takdirde vergi indiriminden yararlanabiliyor muyum? Fatura benim adıma kesiliyor ama başka birinin kartından aldığım için vergi iadesi ona gideceği için sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet yaşarsın. Kendi adına bir kart lazım.
SF26 dedi: Almadan önce takıldığım bir husus daha var, babamın kartıyla aldığım takdirde vergi indiriminden yararlanabiliyor muyum? Fatura benim adıma kesiliyor ama başka birinin kartından aldığım için vergi iadesi ona gideceği için sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet yaşarsın. Kendi adına bir kart lazım.
KS KS SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.630 Çözümler 14 Beğeniler 7.759 9 Kasım 2025 #32 Aakons dedi: Evet yaşarsın. Kendi adına bir kart lazım. Genişletmek için tıkla... O zaman Ziraat Bankası'ndan kartım gelene kadar beklemem gerekecek. @Aakons tek çekim yapmamız zorunlu mu yoksa taksitle alabiliyor muyuz ürünü?
Aakons dedi: Evet yaşarsın. Kendi adına bir kart lazım. Genişletmek için tıkla... O zaman Ziraat Bankası'ndan kartım gelene kadar beklemem gerekecek. @Aakons tek çekim yapmamız zorunlu mu yoksa taksitle alabiliyor muyuz ürünü?
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.355 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.685 9 Kasım 2025 #33 SF26 dedi: O zaman Ziraat Bankası'ndan kartım gelene kadar beklemem gerekecek. @Aakons tek çekim yapmamız zorunlu mu yoksa taksitle alabiliyor muyuz ürünü? Genişletmek için tıkla... O fark etmiyor diye biliyorum. Ben tek çekim yapmıştım.
SF26 dedi: O zaman Ziraat Bankası'ndan kartım gelene kadar beklemem gerekecek. @Aakons tek çekim yapmamız zorunlu mu yoksa taksitle alabiliyor muyuz ürünü? Genişletmek için tıkla... O fark etmiyor diye biliyorum. Ben tek çekim yapmıştım.