Vergisiz telefon sipariş etmek için banka kartı satın alan kişinin adına mı olması gerekiyor?

Botox Reis

Yetkin
Hepsiburada'dan Galaxy A15 alacağım, acaba sipariş kısmında benim banka kartı bilgisi mi olmalı? Benim adıma banka kartı var. Aile üyemden birisinin banka kartıyla sipariş vereceğim, faturada ve vergi iadesinde sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleme:
Faturada yirmi kuruşluk poşet geçtiği için vergi indirimini iptal edenlerden her şey beklenir. Riske atmamak en iyisi.
Hocam o olayı bende biliyorum sepette telefondan başka ürün olmayacak.

Sartlara gore aslinda kartin da size ait olmasi gerekmiyor, ama ustte dendigi gibi zaten olanagi dusuk bir indirimken sifira indirmeye gerek yok.

Hayır, ödeme yapılan kartın kime ait olduğunun bir önemi yok. Kesin bilgi.
  • Fatura içerisinde 9500₺ altı telefon dışında başka bir ürün olmamalı.
  • Fatura bilgilerinde TC kimlik numarası dahil bütün bilgiler eksiksiz bulunmalı.
  • Vergi iadesi alınırken talep edilen IBAN bilgisi fatura sahibine ait hesaba ait olmalı.
  • Öğrencilikle ve SIM kart sahibiyle ilgili olan kısımları biliyorsunuzdur. Ek detay vermiyorum.
Bunlar dışında ek dikkat etmeniz gereken bir şey yok. Faturalarda ödemenin kime ait kartla yapıldığı belirtilmediğinden ödeme yapanın bir önemi bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…