Veri Kaybından Dolayı Özür Dileriz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
  • Etiketler Etiketler
    veri
Sorun olmaz diyen arkadaşlar. Şöyle düşünün Instagram'da veya YT'de böyle bir olay olsa böyle normal karşılamazsınız. Niye şimdi normal karşılıyorsunuz?
Karşılamıyoruz ama bu dediklerin dünyanın en büyük platformları kıyaslama yapman çok saçma. Burası sıfırdan açılalı 1 belki 2 ay olmadı, ayrıca bütçe sıkıntısı da var. Hatalar her zaman olur, köstek değil de destek olalım ki bu hatalar çözülsün.

Sorun olmaz diyen arkadaşlar. Şöyle düşünün Instagram'da veya YT'de böyle bir olay olsa böyle normal karşılamazsınız. Niye şimdi normal karşılıyorsunuz?
Değerli hocam ben anlamıyorum bu Türk insanların özürü görmezden geldiğini. Sonuçta özür dilemek erdemliktir efendiliktir hata yapıp pişman olmak ve kendini affedilmeyi beklemektir. Yani özür dilemek niye size sinek vızıltısı geliyor anlamıyorum. Özür dilemek benim için çok önemli bir kavram. Çok önemli ve değerli.

İşte bu yüzden ben de bu foruma Markdown desteği gelsin diyorum. Rehberi Obsidian veya Notion ile oluşturan biri için yedekleme gibi bir derdi de kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…