Veri Kaybından Dolayı Özür Dileriz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
  • Etiketler Etiketler
    veri
İşte bu yüzden ben de bu foruma Markdown desteği gelsin diyorum. Rehberi Obsidian veya Notion ile oluşturan biri için yedekleme gibi bir derdi de kalmaz.
Hocam bunu Techolay öneri kısmından öneri olarak öne sürebilirsiniz. Dikkatle inceleyip titizlikle uygulayabilirler. İyi fikir.

Hocam bunu Techolay öneri kısmından öneri olarak öne sürebilirsiniz. Dikkatle inceleyip titizlikle uygulayabilirler. İyi fikir.

Açtığım konulara göz atarsanız hem burada hem de Technopat'ta bu problemi söylediğim öneri konularım var. Ama kimse takmıyor gibi duruyor. Forum kitlesinin daha önemli istekleri var "GIF" gibi saçma sapan kozmetik istekler gibi.
Hatta ilk konum bununla alakalı.

Sorun olmaz diyen arkadaşlar. Şöyle düşünün Instagram'da veya YT'de böyle bir olay olsa böyle normal karşılamazsınız. Niye şimdi normal karşılıyorsunuz?

Yeni kurulmuş bir forum ile Youtube'yi mi karşılaştırdın? Çok garipsiniz.

Sorun değil. Sony PSX rehberi gitti sadece. Onu yazarım tekrar.

Gerçekten güzel rehberdi kötü olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
+1'ledim destekledim. Recep hocayla Enes hocayı da etiketledim.

Sorun olur çözülür. Çok da üzülecek bir şey değil bence. Yaşıyoruz ölmedik ki. Tekrar yazılır rehberler falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…