Veri Kaybından Dolayı Özür Dileriz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
  • Etiketler Etiketler
    veri
Birkaç saatlik diye hatırlıyorum kaybı. Her ne kadar en aktif saatler olmuş olsa da bir günlük deyince daha dramatik oluyor.

İşte bu yüzden ben de bu foruma Markdown desteği gelsin diyorum. Rehberi Obsidian veya Notion ile oluşturan biri için yedekleme gibi bir derdi de kalmaz.
Markdown eklendi zaten. Technopat'taki konuda görüp XenForo'da olduğunu görünce açılmasını rica etmiştim. Her şey birebir aynı değil ama iş görür.

Bende bir şey unutmuş gibi hissediyordum, evden çıkarken “bir şey unuttum mu lan” diye bakarsın ya o şekilde hissettim sonra geçiştirdim sebebi buymuş. Daha yolun başı olacaktır böyle şeyler umarım kısa sürede daha stabil bir hale geliriz.

Başarılar başarısızlıkların deneyimiyle gelirmiş.

İfadeler: 683
Sorun olmaz diyen arkadaşlar. Şöyle düşünün Instagram'da veya YT'de böyle bir olay olsa böyle normal karşılamazsınız. Niye şimdi normal karşılıyorsunuz?

Normal değil kötü durum ama sizin dediğiniz hizmetlerin arkasında çok büyük isimler var. Techolay ile onları karşılaştırmak saçmalık.

Recep abi böyle bir açıklama yapman bile yeterli.

Sorun olmaz diyen arkadaşlar. Şöyle düşünün Instagram'da veya YT'de böyle bir olay olsa böyle normal karşılamazsınız. Niye şimdi normal karşılıyorsunuz?
Sorun olmaz demiyorum bu bir sorun. Ama düzgün bir şekilde özür dilendi ve hata açıklandı.
Muhtemelen Recep abi bu forumu kendi karşılıyor yani sponsor yok, para yok. Bu yüzden bu tarz küçük denebilecek hatalarda tepki göstermek mantıklı değil. Böyle bir hataya karşı düzenli yedek alınmış yani önlem alınmış.
İnstagram ve YouTube örnek vermişsin, onların sponsorları ve reklam gelirleri var. En basit forumun altyapısı olan xenforo paketlerinin fiyatlarına bakabilirsin. Giriş paketi aylık 60 dolar.
Ek olarak Techolay YouTube kanalına yüklenen ilk videolar donanım incelemesi gibi maliyeti düşük inceleme videoları değilde, CES24 videoları olmasına dikkat çekerim. Konaklama vb. diğer giderleri saymıyorum direkt uçak biletini hesaplaşalım, gidiş 22.000 lira.

Son düzenleme:
Bunlar hep tecrübe. Forum nispeten yeni iken böyle bir tecrübe edinilmesi, ileride edinilmesinden çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…