P Pixtre Gelişen Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 4 13 Aralık 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, bugün internet kullanımıma bakarken denk geldiğim bir .exe var ve ne işe yaradığını bilmiyorum. Bilen biri var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2024
Merhaba arkadaşlar, bugün internet kullanımıma bakarken denk geldiğim bir .exe var ve ne işe yaradığını bilmiyorum. Bilen biri var mı acaba?
Celik2TR Uzman Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 384 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 278 13 Aralık 2024 #2 Programın dosya konumuna gidin. Dosyalarını kontrol edin daha doğru bir yorum yapmamızı sağlayacaktır. Artı 0 Eksi
Programın dosya konumuna gidin. Dosyalarını kontrol edin daha doğru bir yorum yapmamızı sağlayacaktır.
KS KS P Pixtre Gelişen Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 4 13 Aralık 2024 #3 Celik2TR dedi: Programın dosya konumuna gidin. Dosyalarını kontrol edin daha doğru bir yorum yapmamızı sağlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Bulamıyorum ki. Bulabilsem gidicem. Bu sekme üzerinden işlem yapamıyorum. Görev yöneticisinde de yok böyle bir exe. Hizmetlere vs de baktım. Artı 0 Eksi
Celik2TR dedi: Programın dosya konumuna gidin. Dosyalarını kontrol edin daha doğru bir yorum yapmamızı sağlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Bulamıyorum ki. Bulabilsem gidicem. Bu sekme üzerinden işlem yapamıyorum. Görev yöneticisinde de yok böyle bir exe. Hizmetlere vs de baktım.
Celik2TR Uzman Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 384 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 278 13 Aralık 2024 #4 Pixtre dedi: Bulamıyorum ki. Bulabilsem gidicem. Bu sekme üzerinden işlem yapamıyorum. Görev yöneticisinde de yok böyle bir exe. Hizmetlere vs de baktım. Genişletmek için tıkla... Program ekle veya kaldır da dosya konumunu göstermiyor mu? Normalde üstüne tıkladığınızda dosya konumunu göstermesi gerekiyor. Artı 0 Eksi
Pixtre dedi: Bulamıyorum ki. Bulabilsem gidicem. Bu sekme üzerinden işlem yapamıyorum. Görev yöneticisinde de yok böyle bir exe. Hizmetlere vs de baktım. Genişletmek için tıkla... Program ekle veya kaldır da dosya konumunu göstermiyor mu? Normalde üstüne tıkladığınızda dosya konumunu göstermesi gerekiyor.
1 1247 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 3.053 Çözümler 72 Beğeniler 2.266 13 Aralık 2024 #5 Fare imlecini üstünde bekletirsen dosya konumunu göstermesi gerekiyor. Windows 10'da da aynı mı bilmiyorum. Artı 2 Eksi
Fare imlecini üstünde bekletirsen dosya konumunu göstermesi gerekiyor. Windows 10'da da aynı mı bilmiyorum.
Adrian Shepard Başarılı Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 106 Çözümler 4 Beğeniler 58 Yer İstanbul 13 Aralık 2024 #6 Everything indir ve dosya adını yazarak aramaya çalış. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS P Pixtre Gelişen Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 4 13 Aralık 2024 #7 Celik2TR dedi: Program ekle veya kaldır da dosya konumunu göstermiyor mu? Normalde üstüne tıkladığınızda dosya konumunu göstermesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yok herhangi bir şey çıkmıyor. 1247 dedi: Fare imlecini üstünde bekletirsen dosya konumunu göstermesi gerekiyor. Eki Görüntüle 106857 Windows 10'da da aynı mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı ya gözükmüyor. Adrian Shepard dedi: Everything indir ve dosya adını yazarak aramaya çalış. Genişletmek için tıkla... Deniycem şimdi. Adrian Shepard dedi: Everything indir ve dosya adını yazarak aramaya çalış. Genişletmek için tıkla... Arena Breakout ile ilgiliymiş. Sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Celik2TR dedi: Program ekle veya kaldır da dosya konumunu göstermiyor mu? Normalde üstüne tıkladığınızda dosya konumunu göstermesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yok herhangi bir şey çıkmıyor. 1247 dedi: Fare imlecini üstünde bekletirsen dosya konumunu göstermesi gerekiyor. Eki Görüntüle 106857 Windows 10'da da aynı mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı ya gözükmüyor. Adrian Shepard dedi: Everything indir ve dosya adını yazarak aramaya çalış. Genişletmek için tıkla... Deniycem şimdi. Adrian Shepard dedi: Everything indir ve dosya adını yazarak aramaya çalış. Genişletmek için tıkla... Arena Breakout ile ilgiliymiş. Sağ ol.