27248

Çalışkan
Vestel 48UA9630 modeli sahibiyim. PS 4 kollarını şarj edebilmek için ekran kapalıyken USB çıkışlarını uyanık tutabilir miyim?

Geliştirici seçeneklerinden "Uyanık Kal" seçeneği sorunu çözdü ancak enerji tüketimine etkisi ne olur bilemiyorum. Eğer data özelliği olan kablo ile bağlarsanız DS4'ü fare gibi de kullanabilirsiniz.

Geliştirici seçeneklerindeki "Uyanık kal" seçeneği sorunu çözdü. Enerji tüketimini etkiler mi bilemiyorum.

Son düzenleme:
Vestel 48UA9630 modeli sahibiyim. PS 4 kollarını şarj edebilmek için ekran kapalıyken USB çıkışlarını uyanık tutabilir miyim?

Geliştirici seçeneklerinden "Uyanık Kal" seçeneği sorunu çözdü ancak enerji tüketimine etkisi ne olur bilemiyorum. Eğer data özelliği olan kablo ile bağlarsanız DS4'ü fare gibi de kullanabilirsiniz.

Geliştirici seçeneklerindeki "Uyanık kal" seçeneği sorunu çözdü. Enerji tüketimini etkiler mi bilemiyorum.
Vestel 48UA9630 televizyonunuzun USB çıkışlarını kapalıyken uyanık tutmak için "Uyanık Kal" seçeneğini kullanmanız iyi bir çözüm. Ancak bu durumda enerji tüketimi hakkında dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var:

- Enerji Tüketimi: "Uyanık Kal" seçeneği aktif olduğunda, televizyon belirli bir miktar enerji tüketmeye devam edecektir. Bu tüketim, televizyonun tam olarak kapalı duruma geçmediğinden ve USB portlarının aktif olduğundan kaynaklanır. Ancak bu enerji tüketimi, televizyon açık olduğunda harcadığı enerjiden çok daha düşük olacaktır.

- Uzun Süreli Etkiler: Eğer televizyonunuzu sıkça kapatıyorsanız ve USB portlarını sürekli kullanmak istiyorsanız, bu enerji artışı göz ardı edilebilir seviyede olacaktır. Ancak, sık sık kullanmıyorsanız veya uzun süre kapalı kalacaksa, bu durumda "Uyanık Kal" seçeneğini devre dışı bırakarak sadece gerektiğinde kullanmak enerji tasarrufu sağlayabilir.

Not: Kablonuzun veri aktarımının olması, sürücülerinize bağlı olarak PS4 kollarınızı farenin işlevi gibi kullanabilmenizi sağlacağı doğru. Ancak, bu özelliklerin tam uyumluluğu ve işlevselliği, televizyonun desteklediği modeller ve yazılımlara göre değişiklik gösterebilir.