Hayvanlara ilgim vardır. Her zaman evcil hayvanlarım da oldu, hatta köyde ineklerle ilgilendiğim zamanlar da. Özellikle çocukluk hayalim olan bir meslek değildir. İş imkanları ve para kazanma şansı nasıldır? Özellikle çok zor bir meslek olduğu söyleniliyor, tecrübesi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim. Mühendislik alanları için yorumları okudukça uzaklaştım. Türkiye'de çok fazla mühendis var gibi duruyor.
İlgin varsa, hayvan tedavi edebiliyorsan güzel meslek. Mezun olduktan sonra para da varsa kentleşme giren, lüks bir yere direkt veterinerlik açarsan artık lüks yerlerin klasiği oldu evcil hayvanlı sahipler. İyi iş yaparsın. Kentsel yenilenme, yeni bina giren yerlere mahallelere gittim. Açılması gereken onca şey varken genelde en başta veterinerlik açılmış oluyor.
İlgin varsa, hayvan tedavi edebiliyorsan güzel meslek. Mezun olduktan sonra para da varsa kentleşme giren, lüks bir yere direkt veterinerlik açarsan artık lüks yerlerin klasiği oldu evcil hayvanlı sahipler. İyi iş yaparsın. Kentsel yenilenme, yeni bina giren yerlere mahallelere gittim. Açılması gereken onca şey varken genelde en başta veterinerlik açılmış oluyor.