26497

Becerikli
VGM burs başvurumun sonucunda:
Kod:
Yükseköğrenim bursu almaya hak kazandınız.

Açıklama: İkamet ettiğiniz ilçede Vakıf Katılım
Bankası Şubesi varsa öğrenci
adına Vakıf Katılım Bankasından hesap açılması önerilir. Ancak yakınınızda Vakıf Katılım Bankası şubesi bulunmuyorsa
 herhangi bir kamu bankasından da öğrenci
 adına açılmış hesap numarası ile Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğüne başvurabilir ve işlemler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Burs ödemelerinin zamanında yapılabilmesi için hesap numaralarının mutlaka öğrenci adına açtırılmış ve zamanında ilgi Bölge Müdürlüğüne bildirilmiş olması gerekmektedir.

Böyle bir açıklama var.

Olayı ben tam anlamadım. Yakınlarda Vakıf Katılım şubesi yok. Kamu bankası olarak Ziraat hesabım var ve KYK kredisi için hesabım var.

VGM'nin bölge müdürlüğü de yok ilçemde. Uzaktan başvurmak için telefonla mı aramak lazım yoksa e-posta ile mi iletişime geçmeliyim?

SSS kısmında bu var:
Kod:
Burs almaya hak kazanan öğrencilere
 bursları okullarının bulunduğu ilin bağlı olduğu Vakıflar Bölge Müdürlüğünce ödenir
. Öğrenciler ilgili Vakıflar Bölge Müdürlüğüne gerekli evraklar ile öğrenci adına açılmış banka hesap numaralarını belirtir banka
 dekontunu iletmelidirler.
İlgili evraklar nedir belirtmemişler.
Yardımcı olursanız memnun olurum.

Vgm burs başvurumun sonucunda:
Kod:
Yükseköğrenim bursu almaya hak kazandınız.

Açıklama: İkamet ettiğiniz ilçede Vakıf Katılım.
Bankası Şubesi varsa öğrenci.
adına Vakıf Katılım Bankasından hesap açılması önerilir. Ancak yakınınızda Vakıf Katılım Bankası şubesi bulunmuyorsa.
 herhangi bir kamu bankasından da öğrenci.
 adına açılmış hesap numarası ile Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğüne başvurabilir ve işlemler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Burs ödemelerinin zamanında yapılabilmesi için hesap numaralarının mutlaka öğrenci adına açtırılmış ve zamanında ilgi Bölge Müdürlüğüne bildirilmiş olması gerekmektedir.

Böyle bir açıklama var.

Olayı ben tam anlamadım. Yakınlarda vakıf katılım şubesi yok. Kamu bankası olarak ziraat hesabım var ve KYK kredisi için hesabım var.

Vgm'nin bölge müdürlüğü de yok ilçemde. Uzaktan başvurmak için telefonla mı aramak lazım yoksa e-posta ile mi iletişime geçmeliyim?

SSS kısmında bu var:
Kod:
Burs almaya hak kazanan öğrencilere.
 bursları okullarının bulunduğu ilin bağlı olduğu Vakıflar Bölge Müdürlüğünce ödenir.
. Öğrenciler ilgili Vakıflar Bölge Müdürlüğüne gerekli evraklar ile öğrenci adına açılmış banka hesap numaralarını belirtir banka.
 dekontunu iletmelidirler.
İlgili evraklar nedir belirtmemişler.
Yardımcı olursanız memnun olurum.

Ankara vakıflar bölge müdürlüğünü ara, durumu izah et ve bulunduğun ilçede vakıf katılımın olmadığını bu yüzden de açıklamada da belirtilen diğer kamu bankalarının olabileceği durumunu anlat. Sana mutlaka yardımcı olurlar.

Ankara vakıflar bölge müdürlüğünü ara, durumu izah et ve bulunduğun ilçede vakıf katılımın olmadığını bu yüzden de açıklamada da belirtilen diğer kamu bankalarının olabileceği durumunu anlat. Sana mutlaka yardımcı olurlar.
Tamamdır hocam.

@çaput, Hocam şöyle bir bildirimde bulundular;

Kod:
Sevgili Öğrencimiz; VGM burs başvurunuz onaylanmıştır
. Devlet Bankalarının birinden BURS KAZANAN ÖĞRENCİ adına açtıracağınız
 burs hesabının IBAN numarasını içeren banka dekontunu ve başvuru evrağınız
 kirada olarak belirttiyseniz Kira Kontratınızın fotokopisini, özel yurtta kalanlar için 
yurt belgesi 1/12/2025 mesai bitimine kadar xxxx e-posta adresine e-mail ile ulaştırmanızı rica ederiz.

Burada bahsedilen banka dekontu herhangi bir işlemin dekontu mu yoksa ayrı bir şey mi? Mobil bankacılıkta bulamadım şubeye falan mı gitmem lazım?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam.

@çaput, hocam şöyle bir bildirimde bulundular;

Kod:
Sevgili Öğrencimiz; VGM burs başvurunuz onaylanmıştır.
. Devlet Bankalarının birinden BURS KAZANAN ÖĞRENCİ adına açtıracağınız.
 burs hesabının IBAN numarasını içeren banka dekontunu ve başvuru evrağınız.
 kirada olarak belirttiyseniz Kira Kontratınızın fotokopisini, özel yurtta kalanlar için.
yurt belgesi 1/12/2025 mesai bitimine kadar xxxx e-posta adresine e-mail ile ulaştırmanızı rica ederiz.

Burada bahsedilen banka dekontu herhangi bir işlemin dekontu mu yoksa ayrı bir şey mi? Mobil bankacılıkta bulamadım şubeye falan mı gitmem lazım?

Kendi IBAN'ın ve adın soyadının geçtiği herhangi bir dekont yeterli olacaktır. Kalan belgelerle birlikte iletide bulun.