Yer
Turkiye
28 Mayıs'ta sipariş verdiğim ürünüm bugün elime ulaştı. Kullanması çok keyifli fakat Monkeytype gibi sitelerde fark ettim ki 2.4GHz modunda bazı tuşlar atlanıyor. (Belli tuşlar özelinde değil bu durum. Bazen space, bazen N tuşu gibi.) Yazarken çok sinir bozucu bir şekilde gözüme battı bu durum. Şarjı olmadığını düşünüp yazılımını indirdim fakat %85 gösteriyor. Kablolu modda böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Sorun sizce ne olabilir?

Alıcıyı farklı portlara takıp deneyin.
Farklı kablosuz bir cihazınız var mı? Varsa onları çıkarıp test eder misiniz?

Mesela Scyrox V8 faremin dongle bulunduğum odadaki Wifi bağlantısını çok kesiyor. Birden fazla kablosuz ürün, alıcının sorun yaşamasına yol açıyor olabilir.

Eğer yine oluyorsa onarılması için satın aldığınız firmaya gönderin.

Alıcıyı farklı portlara takıp deneyin.
Farklı kablosuz bir cihazınız var mı? Varsa onları çıkarıp test eder misiniz?

Mesela Scyrox V8 faremin dongle bulunduğum odadaki Wifi bağlantısını çok kesiyor. Birden fazla kablosuz ürün, alıcının sorun yaşamasına yol açıyor olabilir.

Eğer yine oluyorsa onarılması için satın aldığınız firmaya gönderin.
Var, Ajazz AJ159 Pro farem var onu da diğer porta takılı bir şekilde kullanıyorum. Dediğiniz şekilde bir deneyip tekrar yazacağım. Çok teşekkür ederim. Sorunun kaynağı eğer buysa ne yapmalıyım birini kablolu kullanmam mı gerekecek?

Farenin belki bir güncellemesi vardır. Güncellemeleri kontrol edin. Yoksa hem fare hem klavyenin resmi desteği(yabancı sitesi) iki ürün için de yaşadığınız sorunu yazın. Belki dikkate alıp güncellerler.

Bunun dışında sizin yapabileceğiniz klavyeyi kablolu kullanmak gibi duruyor. Açıkcası ben de kablosuz bir klavye kullanıyordum. Sonra %75 bir kablolu klavyeye geçtim. İkisini de kablolu ve kablosuz kullanırken, klavyeyi pek hareket ettirmiyordum. Yani kablosuz klavyenin yatağa uzanıp, ofis tipi klavye ile bir şeyler yazmak dışında bir artısı yok. Hatta sesli komutlar yüzünden kablosuz klavyenin bu işlevinin de açıkcası benim açımdan bir faydası yok.

Bilgisayar başında yemek yerken kablolu olan klavyeyi biraz ileri itiyorum yani benlik sorun olmuyor.

Son düzenleme:
Farenin belki bir güncellemesi vardır. Güncellemeleri kontrol edin. Yoksa hem fare hem klavyenin resmi desteği(yabancı sitesi) iki ürün için de yaşadığınız sorunu yazın. Belki dikkate alıp güncellerler.

Bunun dışında sizin yapabileceğiniz klavyeyi kablolu kullanmak gibi duruyor. Açıkcası ben de kablosuz bir klavye kullanıyordum. Sonra %75 bir kablolu klavyeye geçtim. İkisini de kablolu ve kablosuz kullanırken, klavyeyi pek hareket ettirmiyordum. Yani kablosuz klavyenin yatağa uzanıp, ofis tipi klavye ile bir şeyler yazmak dışında bir artısı yok. Hatta sesli komutlar yüzünden kablosuz klavyenin bu işlevinin de açıkcası benim açımdan bir faydası yok.

Bilgisayar başında yemek yerken kablolu olan klavyeyi biraz ileri itiyorum yani benlik sorun olmuyor.
Dizüstü bilgisayarda kullandığım ve bu sebepten biraz daha ufak olan masamda çalıştığım için kablo kalabalığından kurtulmak adına kablosuz bir şekilde kullanmayı istiyorum dışarıda vs kullanabilmek için ayrıyeten.

Hem hızlı hem ağır şekilde yazmayı deniyorum az önce oluyordu şimdi olmuyor pek anlamadım açıkçası. Alanların yorumlarını tekrar okuduğumda 2.4GHz modunda bu sorunu yaşayanlar olduğunu gördüm. Şu anlık düzeldi gibi ama sonrasında yapar mı emin değilim çözüm olarak kablolu bir şekilde kullanmayı deneyeceğim, tekrardan teşekkür ederim yardımınız için.

(Faremin dongle'ını çıkarıp denedim ayrıyeten şu an takıp tekrar denedim bir fark oluşmadı gibi sorun sanırım klavyeden kaynaklı.)

Bence iade de edilebilir. Yerine daha sorunsuz bir kablosuz klavye alabilirsiniz.

Bence iade de edilebilir. Yerine daha sorunsuz bir kablosuz klavye alabilirsiniz.
Açıkçası bu modeli fazlasıyla kişinin önerisi üzerine almıştım. Şu anlık başka bir ürüne geçmeyi düşünmem muhtemelen ama sorun umarım ki devam etmez. İyzico indirimleriyle yaklaşık 1.500TL gibi bir fiyata gelmişti çünkü bana.. 🫠

28 Mayıs'ta sipariş verdiğim ürünüm bugün elime ulaştı. Kullanması çok keyifli fakat Monkeytype gibi sitelerde fark ettim ki 2.4GHz modunda bazı tuşlar atlanıyor. (Belli tuşlar özelinde değil bu durum. Bazen space, bazen N tuşu gibi.) Yazarken çok sinir bozucu bir şekilde gözüme battı bu durum. Şarjı olmadığını düşünüp yazılımını indirdim fakat %85 gösteriyor. Kablolu modda böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Sorun sizce ne olabilir?

Sorun çok saçma 🫠 ama anladım. Işıklar açıkken bazı modlarda yapıyor bu durumu... (Gerçekten aşırı saçma.)

Son düzenleme: