Bu iki klavye arasında kaldım. İkisi de hoşuma gitti, ikisini de öneren oldu. Kullandığım tüm aksesuarlar siyah olduğu için ful siyah olmasından yanayım ama VGN V87'yi tercih etmemi söyleyenlerde oldu. Sizce hangisini almalıyım?
Bu klavyeye ben de bakıyordum bugünlerde, kablosuz bağlantıda 8K polling Pro'da mevcut değil. 8K gereklidir değildir orasına siz karar verirsiniz fakat ben altını çizmek istedim bu farkın.
CS'de manyetik klavyelerin özellikleri yasaklı. Bir işinize yaramaz. V87 daha mantıklı olabilir sizin için. Yazma daha keyifli olur, bataryası da daha çok.
CS'de manyetik klavyelerin özellikleri yasaklı. Bir işinize yaramaz. V87 daha mantıklı olabilir sizin için. Yazma daha keyifli olur, bataryası da daha çok.
Bu klavyeye ben de bakıyordum bugünlerde, kablosuz bağlantıda 8K polling Pro'da mevcut değil. 8K gereklidir değildir orasına siz karar verirsiniz fakat ben altını çizmek istedim bu farkın.
Ya ikisi de çok hoşuma gitti. Yıllar sonra ilk defa klavye alacağım için fazla didik ediyorum. Dediğiniz gibi 8K ihtiyacım olur mu bilmiyorum ama en azından artı bir özellik.
Yasaklı olan nedir? Rapid trigger mı? Hangi özellik sıkıntı çıkartıyor? FPS oyuncusu sayılmam ama arada girerim yani durduk yere ban yemeyeyim klavyeyi alır isem.