Okan Buruk olduğu sürece en fazla ligi kazanır GS. ŞL'de gruplardan bile çıkacağını düşünmüyorum. Adam teknik direktör değil. Hatta şunu da söyleyeyim geçen sene GS'yi şampiyon yapan bence Osimhen değildi. Daha doğrusu şöyle düzelteyim eğer Icardi sakatlanmasaydı GS yine şampiyon olurdu. GS'yi şampiyon yapan hamle taraftarın futboldan anlamayan Okan Buruk'un kafasına vura vura Lemina'yı aldırmasıydı. Tahminimce GS yine şampiyon olur ŞL'de başarısız olur, Okan ile teşekkür edilip yol ayrılır ve adam gibi bir direktör getirilir.
Muhtemelen bu sene ŞL odaklı bir takım izleyebiliriz çünkü yaptığı transferler ŞL'ye uygun transferler. Eğer ki lig için yapıyorsa bu adamda vizyon yok demektir.

Ayrıca ŞL odaklı olmasa bile Osimhen için neden 75+5+%10 verir ki?

Muhtemelen bu sene ŞL odaklı bir takım izleyebiliriz çünkü yaptığı transferler ŞL'ye uygun transferler. Eğer ki lig için yapıyorsa bu adamda vizyon yok demektir.

Ayrıca ŞL odaklı olmasa bile Osimhen için neden 75+5+%10 verir ki?

Yönetimin eli kolu bağlı. Birincisi Okan gitmek istemediği sürece peş peşe 3 defa şampiyon olmuş adamı gönderemiyorlar. İkinci nokta ise Osimhen takım beni alabilirse gelmek isterim dediği anda elleri kolları yine bağlandı. Yoksa iddia ediyorum GS yönetimi Osimhen gelmese zil takıp oynardı. Söylendiği gibi 4 sene kontrat yapıldıysa 1 sene Okan'a rağmen başarı kazanılır sene sonu postalanır adam gibi teknik direktör gelince de Osimhenli kadro ile gerçek Avrupa macerasına girişilir.