Uyku modunda görmesi normal değil. Uykuya geçirirken herhangi bir uygulama veya başka bir şey açık mı?Arkadaşlar laptop fan sesi uyku modundayken çok geliyordu bilgisayarı açıp Omen Gaming Hub'dan değerlere bakayım dedim CPU bilgisayarda hiçbir şey açık değilken 80 dereceyi görmüş normal midir?
Eki Görüntüle 131725
Uyku modunda görmesi normal değil. Uykuya geçirirken herhangi bir uygulama veya başka bir şey açık mı?
Karpersky ile tam tarama yapar misin? Mining yapiliyor olabilir. Hic normal degil.Arkadaşlar laptop fan sesi uyku modundayken çok geliyordu bilgisayarı açıp Omen Gaming Hub'dan değerlere bakayım dedim CPU bilgisayarda hiçbir şey açık değilken 80 dereceyi görmüş normal midir?
Eki Görüntüle 131725
Arkadaşlar laptop fan sesi uyku modundayken çok geliyordu bilgisayarı açıp Omen Gaming Hub'dan değerlere bakayım dedim CPU bilgisayarda hiçbir şey açık değilken 80 dereceyi görmüş normal midir?
Eki Görüntüle 131725
Uyku modunda diyor.İşlemcin Intel ve oyunda ise normal. 62 normal masaüstünde gezerken.
Hiçbir şey açık değil bilgisayarı kapatmaya üşendiğim için öylece bıraktım fan sesi çok çıkmaya başladığı için açıp bakayım dedim görseldeki sıcaklık değerleri ile karşılaştım normalde 50 dereceyken 80 dereceyi gördü şu an 62 63'lerde geziniyor.