Yakın zamanda CapCut Pro aldım ve editimi yaptıktan sonra dışarı aktardığım videonun sürekli kastığını ve akıcı olmadığını fark ettim. Sebebinden hala emin değilim ama 2 GB bir dosyayı 200 MB küçülttüğü için olduğunu düşünüyorum.
Neyse, konumuza dönelim. Oyun videosu çekip ufak editleyip YouTube atmak istiyorum. hangi edit programını kullanmalıyım sizce? Ayrıca CapCut'ta karşılaştığım sorunun çözümü var mıdır?
CapCut programında export alırken FPS değerini seçiyor musunuz? Bu program biraz aptal olduğu için düzenlediğiniz videonun FPS'yi varsayılan olarak almıyor ve elle seçmeniz gerekiyor. Bir de çözünürlüğü seçmeniz gerekiyor.
CapCut programında export alırken FPS değerini seçiyor musunuz? Bu program biraz aptal olduğu için düzenlediğiniz videonun FPS'yi varsayılan olarak almıyor ve elle seçmeniz gerekiyor. Bir de çözünürlüğü seçmeniz gerekiyor.
@Hasan Merkit, bitrate ile alakası yokmuş hocam handbrake diye bir uygulamadan aldığım kayıdı 2 GB 100 MB çekince video akıcı oldu. Sorun ne hala anlamadım. Para verdiğim uygulamayı kullanmak için 3. parti başka bir uygulama gerek.
@Hasan Merkit, bitrate ile alakası yokmuş hocam handbrake diye bir uygulamadan aldığım kayıdı 2 GB 100 MB çekince video akıcı oldu. Sorun ne hala anlamadım. Para verdiğim uygulamayı kullanmak için 3. parti başka bir uygulama gerek.
Oyun görüntüsü editleme şansınız var mı acaba? Google Drive üzerinden aynı kayıdı size gönderebilirim isterseniz.