Instagram Video kaydırırken bazı videoların parlaklığı daha yüksek

Mustckmk

Çalışkan
Göz hassasiyeti biraz yüksek bir insanım, bu yüzden parlaklıklar beni etkileyebiliyor.

Mevzu şu: Reels videoları kaydırırken bazı videoların, normal diğer kaydırdığım videolara göre daha parlak olduğunu fark ediyorum ama parlaklık direkt telefonun ekran parlaklığı; fakat kontrol merkezinde ekran parlaklığında hiçbir değişim yok, tamamen Instagram'la ilgili. Yani bu sorunu tek ben mi yaşıyorum, yoksa yaşayan farklı kişiler var mı?

Son düzenleme:
Tek sen yaşamıyorsun, genel bir sorun. Sanırım bir tek IOS cihazlarda oluyor. Özellikle benim gibi sıfır parlaklık kullanan insanlar için çok sinir bozucu. Bazen bir anda ekran flash bombası atmış gibi parlıyor suratıma.

Bildiğim kadarıyla bunun bir çözümü yok. Sanırım videonun uygulamaya yüklenmesi sırasında yapılan bir ayarla ile ilgili.

Bende yaşıyorum ama her zaman olmuyor, ve araştıracak kadar dikkatimi çekmiyordu. Telefon Samsung. Yabancı forumlarda sorunun HDR özelliğinden kaynaklandığını Instagram'ın parlaklığı açmaya zorladığını yazmışlar. Şu anlık güç tasarrufu harici bir çözüm yolu da yok gibi gözüküyor.

Samsung cihazımda da oluyor. Sanırım direkt olarak cihazla alakalı değil. Instagramın genel bir sorunu gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…