Video kaydırmayı bıraktıktan sonra hayatımda neler değişti?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Themir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 45
  • Etiketler Etiketler
    neler video

Themir

Üstün
Yaklaşık 3-4 aydır video asla kaydırmıyorum. İlk aylar çok zordu. Instagram hesabımı kapattım ve YT Shorts kısmını kapattım. Bir tane bile video kaydırmadım. Hayatımda değişenler genel olarak artık en ufak şeye bile mutlu olabiliyorum. Çok güzel bir şey bu. Konsere gitsem bile heyecanlandırmazken, şu an konser videosu izlerken bile içim kıpır kıpır oluyor. Bunun haricinde kendime aşırı fazla özenmeye, düzenli spora başladım ve kendime çok zaman ayırmaya başladım. Yani mesela drone sürmek, bilgisayar konusunda kendimi geliştirmek falan, neler neler oldu bir bilseniz. Süreçle ilgili merak ettiğiniz her şeyi yazabilirsiniz, size yardımcı olurum. Ekstra olarak kitap okumak ve upuzun metinleri okuyabilme falan oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısa videolardan bahsediyorsunuz sanırım (Shorts, Reels vb.). Bunlar zaten odak sürenizi kısaltıp dopamin algınızı bozar.
Bu bahsettikleriniz gayet doğal değişimler, fakat günümüzde aktivite bulmak hem çok zor hem de çok pahalı. Bu şekilde devam etmenizi temenni ederim.

Yazında kaydetmiyorum demişsin. @Themir,

Fark ettim duzeltilecek teşekkür ederim.

Aslında çok iyi denk geldi bir akrabamız drone yedi etti başlangıç seviyesi ucuz bir şeyde olsa oldukça işimi gördü oradan başladım rubik kup yapmaya sardım şu an zaten LGS falan da var aşırı işime geldi bu arada teşekkür ederim umarım en kısa zamanda herkes basarabilir mükemmel bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…