Çözüldü VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL (10e) hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burkicannjr

Başarılı
  • İşlemci: i5 10300H.
  • Ekran kartı: GTX 1650 Ti & UHD Graphics.
  • İşletim sistemi: Windows 11.
Birkaç gün önce başladı. Chrome'da oluyor Discord'da oluyor açarken. Ama oyun oynarken şu an için rastlamadım bakacağım az sonra. Çözümü nedir lütfen yadımcı olun.

Minidump dosyalar (bugün içinde olanların birkaçı): MediaFire

Güncelleme: 11-12 dakikadır Valorant oynuyorum şu anlık bir şey göremedim.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam ekran kartı sürücülerinizden kaynaklı olabilir. Eğer sürücü indirdiyseniz DDU ile kaldırın ve ekran kartı sitesinden en güncel sürümünü kurun.

DDU ile kaldırmayı denedim birkaç kere ama çözülmeyince Dual boot yaptığım işletim sisteminden bir şey fark ettim; GeForce Experience programı yokken BSoD yok ama yükleyince oldu. Ben de ana işletim sistemimden GeForce Experience programını sildim ve bayağıdır BSoD almıyorum, şükür.

Hocam ekran kartı sürücülerinizden kaynaklı olabilir. Eğer sürücü indirdiyseniz DDU ile kaldırın ve ekran kartı sitesinden en güncel sürümünü kurun.

Son düzenleyen: Moderatör:

DDU ile kaldırmayı denedim birkaç kere ama çözülmeyince Dual boot yaptığım işletim sisteminden bir şey fark ettim; GeForce Experience programı yokken BSoD yok ama yükleyince oldu. Ben de ana işletim sistemimden GeForce Experience programını sildim ve bayağıdır BSoD almıyorum, şükür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…