7 741 Becerikli Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 265 Çözümler 1 Beğeniler 389 8 Nisan 2024 #1 Aşağıdaki sahnede 6:15'ten itibaren başlıyor bu parça. Fakat yıllardır bulamıyorum. Nasıl bulabilirim? Ya da yapay zeka buradaki sesleri temizleyebilir mi?
Aşağıdaki sahnede 6:15'ten itibaren başlıyor bu parça. Fakat yıllardır bulamıyorum. Nasıl bulabilirim? Ya da yapay zeka buradaki sesleri temizleyebilir mi?
Leclerc Üstün Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.234 Çözümler 38 Beğeniler 2.218 Yer Monaco 8 Nisan 2024 #2 İşinizi görür mü hocam? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS 7 741 Becerikli Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 265 Çözümler 1 Beğeniler 389 8 Nisan 2024 #3 Leclerc dedi: İşinizi görür mü hocam? Genişletmek için tıkla... Ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
Leclerc dedi: İşinizi görür mü hocam? Genişletmek için tıkla... Ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok sağ olun hocam.
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.119 Yer LTAI 8 Nisan 2024 #4 Leclerc dedi: İşinizi görür mü hocam? Genişletmek için tıkla... Orijinali şu imiş sanırsam: Açıklamada YouTube'un belirttiği müzik ismini aratarak buldum. Sürprizbozan Düzenleme: Açıklamadaki asıl versiyonu (H) buldum. Sanırım YouTube'da, @Leclerc'nun paylaştığından başkası yok. Harici bir sitede buldum: ORCHESTRAL ROCK | www.musou.gr Musou Music Publishing and Production www.musou.gr Aradığımız versiyon şu (YouTube "E" diye belirtmiş fakat yükleyenin dediği gibi doğru olan "H".): Son düzenleme: 8 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Leclerc dedi: İşinizi görür mü hocam? Genişletmek için tıkla... Orijinali şu imiş sanırsam: Açıklamada YouTube'un belirttiği müzik ismini aratarak buldum. Sürprizbozan Düzenleme: Açıklamadaki asıl versiyonu (H) buldum. Sanırım YouTube'da, @Leclerc'nun paylaştığından başkası yok. Harici bir sitede buldum: ORCHESTRAL ROCK | www.musou.gr Musou Music Publishing and Production www.musou.gr Aradığımız versiyon şu (YouTube "E" diye belirtmiş fakat yükleyenin dediği gibi doğru olan "H".):