R radef Başarılı Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 77 Beğeniler 6 6 Aralık 2025 #1 Elimde bir video var ve bu videoda bazı sahnelerde ekranın çeşitli yerlerinde 4–10 satır arasında, 14 haneli numaralar görünüyor. Bu numaraları tespit edip karartma uygulayan ücretsiz bir yapay zeka veya yazılım arıyorum.
Elimde bir video var ve bu videoda bazı sahnelerde ekranın çeşitli yerlerinde 4–10 satır arasında, 14 haneli numaralar görünüyor. Bu numaraları tespit edip karartma uygulayan ücretsiz bir yapay zeka veya yazılım arıyorum.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 15 Beğeniler 845 Yer CachyOS 9 Aralık 2025 #2 Manuel olarak yapmanız gerek.
KS KS R radef Başarılı Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 77 Beğeniler 6 9 Aralık 2025 #3 Vâveylâ dedi: Manuel olarak yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... yaptım ne yazıkki çok uzun sürdü. Keşke bunu yapabilen bir yapay zeka olsaydı
Vâveylâ dedi: Manuel olarak yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... yaptım ne yazıkki çok uzun sürdü. Keşke bunu yapabilen bir yapay zeka olsaydı
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 15 Beğeniler 845 Yer CachyOS 9 Aralık 2025 #4 radef dedi: yaptım ne yazıkki çok uzun sürdü. Keşke bunu yapabilen bir yapay zeka olsaydı Genişletmek için tıkla... 2 yıla kalmaz o da merak etmeyin.
radef dedi: yaptım ne yazıkki çok uzun sürdü. Keşke bunu yapabilen bir yapay zeka olsaydı Genişletmek için tıkla... 2 yıla kalmaz o da merak etmeyin.