2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 21 Ocak 2024 #1 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2024
Çözüm brkdnmz 21 Ocak 2024 Nasıl bulduğumu sormayın, Sherlock yeteneklerimi aktive ettim: Şaka şaka, sorun isterseniz. Üstteki versiyonla başlıyor fakat patladığı yerde orijinaline geçiş yapıyor sanırım. Sürprizbozan: Orijinali
Nasıl bulduğumu sormayın, Sherlock yeteneklerimi aktive ettim: Şaka şaka, sorun isterseniz. Üstteki versiyonla başlıyor fakat patladığı yerde orijinaline geçiş yapıyor sanırım. Sürprizbozan: Orijinali
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.119 Yer LTAI 21 Ocak 2024 #2 Nasıl bulduğumu sormayın, Sherlock yeteneklerimi aktive ettim: Şaka şaka, sorun isterseniz. Üstteki versiyonla başlıyor fakat patladığı yerde orijinaline geçiş yapıyor sanırım. Sürprizbozan: Orijinali Artı 0 Eksi Çözüm
Nasıl bulduğumu sormayın, Sherlock yeteneklerimi aktive ettim: Şaka şaka, sorun isterseniz. Üstteki versiyonla başlıyor fakat patladığı yerde orijinaline geçiş yapıyor sanırım. Sürprizbozan: Orijinali
KS KS 2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 21 Ocak 2024 #3 brkdnmz dedi: Nasıl bulduğumu sormayın, Sherlock yeteneklerimi aktive ettim: Şaka şaka, sorun isterseniz. Üstteki versiyonla başlıyor fakat patladığı yerde orijinaline geçiş yapıyor sanırım. Sürprizbozan: Orijinali Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun. Artı 0 Eksi
brkdnmz dedi: Nasıl bulduğumu sormayın, Sherlock yeteneklerimi aktive ettim: Şaka şaka, sorun isterseniz. Üstteki versiyonla başlıyor fakat patladığı yerde orijinaline geçiş yapıyor sanırım. Sürprizbozan: Orijinali Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun.