Catesby Becerikli Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 77 Çözümler 2 Beğeniler 14 21 Haziran 2025 #1 Videoyu otomatik Filmler ve TV adlı uygulamadan açıyor. Sağ tık yapıp birlikte aç deyip VLC'den açabilirim ancak direkt tıkladığım gibi VLC'den açılmasını istiyorum. Çözümü var mı yoksa birlikte aç demem mi lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025
Videoyu otomatik Filmler ve TV adlı uygulamadan açıyor. Sağ tık yapıp birlikte aç deyip VLC'den açabilirim ancak direkt tıkladığım gibi VLC'den açılmasını istiyorum. Çözümü var mı yoksa birlikte aç demem mi lazım?
Çözüm Vavien. 21 Haziran 2025 Programı kurarken soruyor olmalı. En son hatırı sayılır miktarda ayar İngilizce halini yazınca da çıkıyordu. Sürprizbozan
Programı kurarken soruyor olmalı. En son hatırı sayılır miktarda ayar İngilizce halini yazınca da çıkıyordu. Sürprizbozan
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.048 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.333 21 Haziran 2025 #2 Programı kurarken soruyor olmalı. En son hatırı sayılır miktarda ayar İngilizce halini yazınca da çıkıyordu. Sürprizbozan Artı 1 Eksi Çözüm
Programı kurarken soruyor olmalı. En son hatırı sayılır miktarda ayar İngilizce halini yazınca da çıkıyordu. Sürprizbozan
KS KS Catesby Becerikli Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 77 Çözümler 2 Beğeniler 14 21 Haziran 2025 #3 Vavien. dedi: Programı kurarken soruyor olmalı. En son hatırı sayılır miktarda ayar İngilizce halini yazınca da çıkıyordu. Sürprizbozan Eki Görüntüle 156422 Eki Görüntüle 156423 Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam default apps yazınca çıktı oradan ayarladım. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Programı kurarken soruyor olmalı. En son hatırı sayılır miktarda ayar İngilizce halini yazınca da çıkıyordu. Sürprizbozan Eki Görüntüle 156422 Eki Görüntüle 156423 Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam default apps yazınca çıktı oradan ayarladım.