noonew Başarılı Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 345 Beğeniler 88 13 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar videoyu duraklatmak için sag tiklayinca tam ekrandan çıkıyor normal mi?
Alifer Uzman Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 396 Çözümler 2 Beğeniler 222 13 Ağustos 2025 #2 Sol tik veya bosluk tusu ile durdurulmuyor mu normalde, sag tik ile durdurulmayi ilk kez duydum?
KS KS noonew Başarılı Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 345 Beğeniler 88 13 Ağustos 2025 #3 Alifer dedi: Sol tik veya bosluk tusu ile durdurulmuyor mu normalde, sag tik ile durdurulmayi ilk kez duydum? Genişletmek için tıkla... Ben normalde videoyu tam ekranda izlerken sag tika basarak durduruyorum Alifer dedi: Sol tik veya bosluk tusu ile durdurulmuyor mu normalde, sag tik ile durdurulmayi ilk kez duydum? Genişletmek için tıkla... Sol tika basinca video üzerinden ayarlar falan çıkıyor
Alifer dedi: Sol tik veya bosluk tusu ile durdurulmuyor mu normalde, sag tik ile durdurulmayi ilk kez duydum? Genişletmek için tıkla... Ben normalde videoyu tam ekranda izlerken sag tika basarak durduruyorum Alifer dedi: Sol tik veya bosluk tusu ile durdurulmuyor mu normalde, sag tik ile durdurulmayi ilk kez duydum? Genişletmek için tıkla... Sol tika basinca video üzerinden ayarlar falan çıkıyor
8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 13 Ağustos 2025 #4 Senin farenin ayarları değişmiş, solak moda falan mı aldın fareyi?