O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 23 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar videoyu uzatan ve farklı senaryolar sunabilen yapay zeka neydi? Yahu aklımı kaçıracağım arattıma asla bulamadım.
Arkadaşlar videoyu uzatan ve farklı senaryolar sunabilen yapay zeka neydi? Yahu aklımı kaçıracağım arattıma asla bulamadım.
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 23 Ağustos 2024 #2 Oltran dedi: Arkadaşlar videoyu uzatan ve farklı senaryolar sunabilen yapay zeka neydi? Yahu aklımı kaçıracağım arattıma asla bulamadım. Genişletmek için tıkla... SORA olabilir mi?
Oltran dedi: Arkadaşlar videoyu uzatan ve farklı senaryolar sunabilen yapay zeka neydi? Yahu aklımı kaçıracağım arattıma asla bulamadım. Genişletmek için tıkla... SORA olabilir mi?
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 23 Ağustos 2024 #3 8372 dedi: SORA olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok be hocam ya. Bakın örnek videoyu bırakayım anlarsınız.
8372 dedi: SORA olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok be hocam ya. Bakın örnek videoyu bırakayım anlarsınız.
Llama Yetkin Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 692 Çözümler 7 Beğeniler 689 23 Ağustos 2024 #4 Luma Dream-Machine ve Kling AI. En iyileri bunlar ve bahsettiğiniz videolarda genellikle Luma kullanılıyor. Videoyu uzatmak istediğiniz yerdeki Frame'yi alın ve AI'lere yükleyip promptu girin. Sonuç alırsınız. Fakat ücretsiz versiyonlarda biraz uzun sürüyor. Luma Dream Machine | AI Video Generator Unlock your creativity with Luma AI Video Generator. Turn text into stunning videos with our cutting-edge text-to-video AI. Dream big, create bigger! lumalabs.ai KLING AI KLING AI, tools for creating imaginative images and videos, based on state-of-art generative AI methods. klingai.com
Luma Dream-Machine ve Kling AI. En iyileri bunlar ve bahsettiğiniz videolarda genellikle Luma kullanılıyor. Videoyu uzatmak istediğiniz yerdeki Frame'yi alın ve AI'lere yükleyip promptu girin. Sonuç alırsınız. Fakat ücretsiz versiyonlarda biraz uzun sürüyor. Luma Dream Machine | AI Video Generator Unlock your creativity with Luma AI Video Generator. Turn text into stunning videos with our cutting-edge text-to-video AI. Dream big, create bigger! lumalabs.ai KLING AI KLING AI, tools for creating imaginative images and videos, based on state-of-art generative AI methods. klingai.com