Viewsonic VA2708-2K alınır mı?

Merhaba.
Monitör arayışındayım. Maksimum bütçem 6300 TL, limit olduğu için artmıyor.

İki tane monitör buldum:
Samsung Odyssey G5 LS27CG510EUXUF
Viewsonic VA2708-2K-HD
Odyssey'in eksisi VA panel olması, dolayısıyla çok ghosting şikayetli olması.
Viewsonic'in eksisi 100Hz olması, onun dışında bir sorun göremedim.

Sizce 65Hz için VA panel almaya değer mi?

@BerkayZ87

Samsung G5 VA Black smearing sorunlu ve kötü bir model. Samsung tarafında VA alacaksanız G6 ve üstü bakın.

ViewSonic'i direkt eleyin 100Hz günümüz için rezalet. Zaten bu markanın giriş seviye ürünleri berbat oluyor. Bundan daha üst seviye VX2780j gibi modellerde kötüydü.

Bütçenize göre en mantıklı model bu.

Hocam bu kadar para verip FHD almak istemiyorum. Hiç rekabetçi oyun oynamam, sadece hikayeli oyunlar oynuyorum. Günümün büyük bir kısmı forum'da ya da net'de gezmek ile geçiyor. 100Hz'in o kadar sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.

Bu bütçeye düzgün 2K monitör yok. Düşük seviye 2K yerine iyi bir 1080p monitör almak daha mantıklı. ViewSonic genelde ghosting sorunlu oluyor. Bu bütçelerdeki IPS modelleri aşırı yavaş. G5 zaten sorunlu ve giriş seviye kalıyor.

Minimum 7K civarına çıkıp R27qe alman lazım.

@2254 hocam peki 7K civarına çıkabiliyorum. Şimdi ne tavsiye edersin? R27qe en iyi ürünmü bu bütçede.

Evet. 10K'ya satılan IPS modeller ile denk. Tek eksisi kalite kontrol kısmının kötü olması. Ölü piksel çıkmaya meyilli bir monitör. Resmi Hepsiburada satıcılı olduğu için değişim konusunda sorun çıkartmazlar.

ViewSonic'in guncel olarak piyasada iyi bir monitoru yok. Hiçbir monitorunu tavsiye etmiyorum. R25F-30 veya 25G3zm fiyat olarak ne durumda?

Lenovo R25F-30 6200 TL.
AOC 25G3zm 6900 TL.
Philips 25m2N3200W 6300 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…